15 вида прегръдки и какво издават те за връзката ви

Езикът на любовта е богат и разнообразен. Понякога чувствата ни завладяват толкова много, че не намираме думи и тогава ги изразяваме чрез докосване. Замисляла ли си се какви видове прегръдки има и какво означават?!

Прегръдка в гръб

Този много трогателен жест изглежда говори за желание за защита, за вземане под закрила. Създаваш впечатление на крехко момиче, което се нуждае от защита и грижи, а момчетата по този начин изразяват подкрепа, показвайки, че са на твоя страна. Също е вярно, че в някои случаи партньорът ти може да те прегърне отзад, когато не е сигурен в реципрочните чувства.

Силна прегръдка

Ако гаджето ти те прегръща силно, повдигайки те от земята, значи искрено се радва на всяка минута в твое присъствие. Забавно и хубаво му е да бъде с теб. За него ти си мечтаното момиче! И отстрани този начин на показване на чувства изглежда трогателен, сладък и невинен.

Прегръдка с една ръка

Партньор, който те прегръща с едната си ръка около кръста или рамото, така че очите ви да не се срещат, най-вероятно не гори от страст. Този жест говори за неговото безразличие. Обикновено добрите приятели, които не са много близки, се прегръщат по този начин.

Мечешка прегръдка

Ако и двамата притиснете цялото си тяло едно към друго, така че дори дъхът ви да спре, значи между вас има силно привличане, както духовно, така и сексуално. Обикновено разстоянието е възможно най-малко, което ти позволява буквално да чуеш туптенето на две сърца едно до друго. Тази прегръдка обикновено продължава дълго време, което показва нежност, доверие и приемане. Винаги сте готови да се подкрепяте.

Прегръдка с разстояние

Ето как се прегръщат двойки, които току-що са започнали да излизат заедно. В същото време всичко изглежда много трогателно и невинно: ръцете са поставени на раменете или кръста, без да докосват цялото тяло. Ако едно момче и едно момиче се срещат от дълго време, а продължават да се прегръщат по този начин - тогава между тях има известно отчуждение. Вярно е, че не трябва да се правят прибързани заключения - може би партньорът ти просто се притеснява да показва чувства си на публично място и се опитва да поддържа приличие.

Потупваща прегръдка

Уви, прегръдка с потупване по рамото казва, че между вас има само приятелство... Може би човекът искрено се възхищава на личните ти постижения и чувство за хумор, но все още не изпитва романтични чувства. Вярно е, че понякога двойките използват този жест, за да се развеселят в момент на безпокойство, но все пак...

Прегръдка около кръста

Ако мъж те прегърне около кръста, тогава той изпитва романтичен интерес към теб. Партньорът ит искрено ти се възхищава и те цени. И този жест обикновено предшества целувката, така че по този начин той иска да бъде по-близо до теб.

Прегръдка - глава на рамо

Този трогателен жест е знак за дълбока обич и силни чувства. Той се отнася към теб с нежност и изразява желание да се грижи за теб. Много ви е удобно заедно.

Прегръдка очи в очи

Така се прегръщат двойки, които са свързани от наистина силни романтични чувства. Обикновено мъжът прегръща жената през кръста, а момичето обхваща врата му. В същото време и двамата се гледат очи в очи дълго време. Връзката ви е искрена и силна.

Прегръдка "обхващане на врата ти"

Ако един мъж обича да прегръща врата ти, значи той обича да доминира във връзката. С този жест той показва, че си изцяло в неговата власт. Разбира се, той те харесва много, но в същото време със сигурност иска да покаже кой командва тук.

„Мръсни“ прегръдки

Ако приятелят ти плъзне ръката си по гърба ти и я постави върху задните ти части, значи той жадува и гори от нетърпение за теб и тялото ти. Това е сигурен знак, че той би искал да продължите заниманията си в спалнята. Връзката ви е доминирана от страст, а не от любов.

Прегръдка сърце до сърце

Нежна прегръдка, често използвана от влюбените двойки. Обикновено момичето се притиска към гърдите на момчето, чувайки ударите на сърцето му. По този начин тя подсъзнателно търси одобрение и подкрепа. По правило така прегръщат онези, които трябва да бъдат утешени и обградени с внимание.

Прегръдка със спуснати ръце

Типът прегръдка, при която държите ръцете си с допрени чела, показва нежност във връзката. Готови сте да се сближите и да си доверите най-дълбоките си тайни.

Прегръдка тип "седни на коленете ми"

Ако човек те постави в скута си, тогава той искрено се радва на присъствието ти до него. От една страна, партньорът ти така изразява уважение и възхищение, от друга страна, той се опитва да поеме контрола.

Прегръдка с ръце в джобовете

Във връзката ви има място за чувство за хумор! Ако се гушите с ръце в джобовете си, значи и двамата цените разнообразието.