3 секс пози, които ти гарантират оргазъм

С няколко малки промени, класическите секс пози ще станат още по-горещи!

Разбира се, дивият луд секс, в който експериментирате с различни пози,  поддържа вашия любовен живот вълнуващ, но ако целта ти е наистина да научиш какво наистина работи за твоя оргазъм, тези пози са ключови. Опитвайки се да направите някоя акробатична поза, отвличате вниманието от самия секс, поставяйки фокуса върху това как да застанете, а не просто да изпитате удоволствие. Когато искаш да достигнеш до оргазъм, често пъти най-добрите пози са най-простите. А с няколко малки промени, може да направите кулминацията още по-силна! Ние ще ти помогнем с няколко позиции, в които оргазмът е основното събитие.

1. Вълшебните крака

С цялото усукване и прегъване, което се случва, понякога сексът може да се превърне по-скоро в кардио тренировка във фитнес залата, отколкото в нещо, което носи удоволствие. Ето защо е важно да имате най-малко една спокойна позиция, предизвикваща оргазъм, във вашия репертоар. Опри краката си на раменете му и обгърни врата му с тях. Така че той може да проникне по-дълбоко. Ще допринесе, ако той задържи ръцете си върху бедрата ти. Тази поза не е много аеробна, така че сексът може да продължи дълго, без никой от двамата да се измори. Когато искате да достигнете до финала, спокойно той може да включи ръката си, за да те стимулира допълнително.

2. На върха на света

Жената отгоре – това е поза за бързо достигане на оргазъм и с основателна причина. Това ти позволява да диктуваш темпото, но главната причина е триенето на клитора ти. Може да го докосваш, той да го докосва или просто да се трие в основата на пениса му. Може да направиш позата, като буквално се звъртиш на 180 градуса. Обърни се така, че да си с гръб към партньора си. Разположи краката си между неговите. Предимствата на това са две: когато краката са събрани, проникването е още по-стегнато, което прави усещанията по-интензивни и освен повишена вътрешна стимулация, се добавя и триене на клитора, което създава експлозивен оргазъм.

3. Седни и ме прегърни

Помоли партньора си да седне и да те обгърне, така че да сте лице в лице. Така имаш контрол над скоростта, ъгъла и движението, защото можеш да използваш ръцете и краката си в маневрите. Вместо да се движиш нагоре-надолу, което може да е особено уморително,  движи се напред-назад, за да се търкаш срещу него. Ако се облегнеш малко назад, ще получиш по-голяма вътрешна стимулация и той ще може да си играе с клитора ти. Плюс това гърдите ти ще бъдат точно пред устата му, което добавя още екстри към сексуалното преживяване.

Коментари

Няма намерени мнения