5 неща, които да добавиш към оралните ласки

Ако си отегчена от обикновеното фелацио, ние ти предлагаме тези идеи, какво може да разнообразиш в стандартната процедура.

Със секс играчки

Ако притежаваш секс джаджи в твоя арсенал, не се страхувай да ги използваш по предназначение по време на орален секс.

  • Вземи главата на пениса му в устата си и с вибратора го докосвай в областта между пениса и ануса.
  • Тези, които познават техниката на "дълбокото гърло", могат да опитат да притиснат вибриращия масажор към шията и гърлото, така че вибрацията да се предаде на пениса.
  • Вземи пениса недълбоко в устата си, главичката може да докосва последователно ту едната буза, ту другата. Докосвай бузата си с вибратора.

Опитай с мъниста

Постави перлените мъниста в хладилника за 5-7 минути, след което ги увий около ствола на пениса – съвсем леко. Гали го, докато правиш фелацио.

Не използвай твърде малки или твърде големи мъниста, както и такива, от които се отделя боя. И без остри ръбчета!

Копринени ръкавици или лента

Коприната е приятна за тялото материя и членът също ще я „харесва“. Погали го, докато носиш ръкавици или като увиеш лентата около ръката си. Ласките ще бъдат плъзгащи се и леки. Гали главичката на пениса с уста, а с ръце в ръкавица или с лента масажирай ерогенните му зони.

Ще бъде по-удобно да носиш ръкавици, отколкото с лента, защото не рискуваш лентата да се набръчка или развърже. От друга страна, може да завържеш очите си с панделка, за да постигнеш ефекта на „чуждия“ партньор.

Скрънчи

Най-трудната част е намирането на правилния размер и материал. Ластикът в никакъв случай не трябва да е стегнат и тънък, защото вместо удоволствие, ще му докараш болка. Подходяща е усукана еластична лента - тя е мека и не е стегната.

Постави ластика върху основата на пениса, тялото или скротума. Можеш да удължиш удоволствието и ерекцията благодарение на това просто нещо. Не дръж ластика на пениса повече от 15 минути.

Душ

Душът може лесно да замени вибриращите играчки. Стимулирай скротума, вътрешната част на бедрата и пениса с водна струя.

Контролирай температурата: крайностите са недопустими, но малките промени в температурата на водата ще му донесат нови усещания. Не забравяй да промениш налягането на водата (също в разумни граници).


Коментари

Няма намерени мнения