Може и да не го признаем, но повечето от нас са притежавали вибратор, или най-малкото са го помислили. Всъщност, 44% от жените между 18 и 60 години са използвали такъв, твърдят учените.  

Всички знаем очевидните причини да имаме един приятел на батерии - по-мощни оргазми, по-често - но знаехте ли, че има други ползи от използването на вибратор? Това не е само за удоволствие, скъпи дами! (Въпреки че определено е забавно.) Вижте нашите четири основни причини, поради които всички би трябвало да имат подобен опит. 

1. Вие познавате тялото си. 

Истинска история: един вибратор не само ви помага да достигнете до големия оргазъм, той ви помага да опознаете какво ви харесва там долу. Колкото повече познавате тялото си и това, което ви харесва, толкова по-задоволителен е вашият сексуален живот, както по сами, така и с партньор. След като се запознаете с вашите желания, по-добре ще можете да накарате партньора си да ги опознае. 

Всичко това ви помага да знаете как се формира тялото ви и да сте по-осведомени за себе си и вашето здраве там. Изучаването на тялото и поемането на собствеността върху оргазмите ви е не само приятно, но и напълно нормално и здравословно. А и всеки знае колко много ползи за тялото всъщност крие мастурбацията. 

2. Имате по-добър секс с партньора си. 

Едно от най-хубавите неща на добрия стар вибратор е, че е не само за „солова кариера“, а може лесно да бъде включен в партньорската игра. Чувала си мита, според който мъжете се плашат от тези машинки? Това всъщност не е вярно. Изследване от 2015 г. показва, че не само мъжете не се колебаят, но и всъщност откриват за по-привлекателен секс, когато се намесват такива помощници. Те дори смятат, че това ги сближава с партньорите им. 

Така че имайте им доверие в спалнята, независимо дали вкарвате в нея вибратор или говорите за вашите желания, а ползите ще надвишат очакванията ви! Май е време да проверите най-изгодните за един страхотен вибратор цени

3. Дори може да станете по-здрави. 

Според скорошно проучване, жените, които са използвали вибратор, са имали значително по-голяма вероятност да посетят гинеколог през предходната година и да са извършили самостоятелно изследване през предходния месец. Освен това, жените, които са използвали вибратор, съобщават, че имат по-положителен сексуален опит, свързани с повишено желание.  

Така че те са чудесни за вас. Просто се уверете, че използвате най-добрите материали като медицински силикон и го измивайте след всяка употреба с висококачествен почистващ препарат, създаден за хигиена и защита на качеството на масажа. 

4. Можете безопасно да експериментирате със секс. 

Въпреки че хората някога се притесняваха, че един вибратор причинява скованост и увреждане на нервите, науката е стигнала до обратното твърдение и доказва, че тези опасения са неоснователни. Така че дерзайте, дами, и се наслаждавайте. 

Независимо дали го използвате самостоятелно или с някой друг, вибраторите са здравословен израз на вашата сексуалност. Въпреки че не можем да говорим открито за това, ние всички ги използваме - и това е хубаво нещо! Така че не се притеснявайте да изключите телефона си и отново да включите любимия си приятел на батерии ... и отново ... и отново ...