Така обичаните и все по-популярни секс кукли осигуряват сексуална стимулация, като ви позволяват да получите желаното чрез позиции, почти идентични с тези, които бихте направили с жив партньор. Те са по-близо до физическото преживяване на любовния акт, отколкото всички други средства. А преживяването със секс с кукли е нещо, което много хора искат да изследват. 
 
За хората, които все още нямат опит с подобни покупки, огромният избор може да бъде объркващ и дори да се стигне до разочарование. Затова трябва да знаете какво търсите. По-добре е да правите изследвания преди да купите, за да избегнете разочароващата покупка. Това ръководство ще ви помогне да изберете точната кукла за секс за вас. 

Blow Up 
 
Това са много базови секс кукли, които често не включват мастурбатори. Вместо това те имат прозрачни отвори, включени в дизайна. Можете да ги използвате, след като им дадете добра доза смазващо вещество. 
 
Ако искате да опитате секс кукли за първи път, изборът на надуваема кукла ще намали разходите, като същевременно ви позволи да се запознаете със сексуалната симулация по този начин. Brandy и Roxy са два популярни модела, много подходящи за начинаещи. 
 
Тези кукли за входно ниво са чудесен начин да изпитате по-реалистично усещане, без да се безпокоите за съхраняването им. След като приключите, просто ги изпуснете, хигиенизирайте и ги върнете обратно в кутията. 
 
Lifelike 
 
Това са супер версия на основната надуваема кукла. Вместо обикновени тунели, те често са снабдени с вградени или сменяеми гениталии. Те често идват с вибратор, за да засилят усещанията, а някои дори говорят и извършват движения, които няма как да не ви харесат. Те също така идват с някои екстри като въздушна помпа за надуване, чанта за съхранение, почистване на прах, за да се поддържа във форма и т.н. 
 
Реалистичните секс кукли също са склонни да бъдат по-привлекателни от основните. Обикновено те имат свои собствени коси и по-реалистични функции, които добавят към преживяването по време на употреба. Такива секс кукли също са страхотни за начинаещи, тъй като не изискват много усилия, за да бъдат сензационни. 
 
Тези реалистични секс кукли обаче имат и своите недостатъци. Очевидно има огромна ценова разлика между тях и по-обикновените. Допълнителните пари подобряват реалистичното усещане, но правят покупката на тези кукли по-голяма инвестиция. Освен това понякога са и доста тежки, което ги затруднява да се движат и съхраняват. Това може да бъде проблем за онези, които се притесняват за това, че имат недостиг на място за съхранение. 
 
Материалите им също понякога са много по-уязвими към деградиране и изискват много внимателно почистване и почистване на прах, за да се поддържат в добра форма. За посветен купувач, тези недостатъци са отдавна преодолени и си струват на фона на ултрареалистичната сексуална симулация, която тези модерни кукли предлагат. 
 
Нуждаете се от допълнителна помощ? 
Ние сме винаги насреща за да ви помогнем при този така специфичен избор, гарантирайки ви горещите преживявания, които търсите!