Момчетата понякога могат да бъдат доста трудно изненадани. Коледа и рожденият му ден са сложни, но обикновено можете да отбиете номера с дреха или парфюм за него. Денят на Свети Валентин обаче представлява най-голямото предизвикателство. Което ви оставя единственият избор да намерите най-секси еротично бельо сред стотиците видове. 
 
На деня на Свети Валентин, ако получи подарък като плюшено мече, той може и да не е толкова развълнуван. Много по-добре е, че ако самите вие сте в плюш. Когато става въпрос за Деня на влюбените, успехът със сигурност се състои в еротично бельо за вашия любим човек, съчетано със забавна вечер в спалнята. 
 
Послепис: Ако търсите подарък, който напълно допълва вашето секси еротично бельо, проверете за някои горещи завивки, които определено ще ви стимулират в спалнята
 
Търсене 
 
Разглеждането на различните типове еротично бельо в магазините може да бъде смущаващо, особено ако това е непознато начинание. Да не говорим, че искаме от някои непознат да ни помогне да изберем секси долни дрехи. Каишки, катарами, чорапогащи и какво ли още не... видовете бельо са неограничени и могат да бъдат далеч отвъд вашите фантазии. 
 
Какво обича той 
 
Може да си зададете въпроса какви типове бельо обича той. Щеше ли да мисли, че това е прекалено много? Да го питате може да е неудобно или да съсипе изненадата. Все пак може уж случайно да го питате черно или червено харесва повече или какви модели и десени го възбуждат. 
 
Разбира се, важно е да купите нещо, което ви харесва и ще ви бъде удобно да носите, но малко компромис никога не боли. Така че отидете направо до източника... попитайте момчетата. 
 
Експертите са категорични, че не можете да сбъркате с черно като едно от най-секси видовете еротично бельо за Свети Валентин и изобщо. Черното винаги е било и винаги ще бъде най-сексапилния, класически цвят - както и най-горещото, когато става дума за бельо. Няма значение какъв е стилът ви, попитайте Одри Хепбърн или стриптизьорката в The Crazy Horse. Шейсет и три процента от момчетата го слагат на първо място. Червеното също е харесвано, макар и може би не чак толкова. Можете да намерите баланса в смесването на двата цвята. 
 
С тази статистика имайте предвид един съвет, който винаги печели: изберете типове бельо, които ви подхождат, които показват вашата личност и с които се чувствате страхотно облечени. Доверието и сигурността са най-секси и най-важните правила за бельо. 
 
Може да е нещо ново за вас, но не се чувствайте плахо или странно в новия си комплект. Увереността е най-секси! Момчетата знаят това и казват, че секси бельото не е важно, ако не го носите със самочувствие. 
 
Така че, каквото и да изберете, направете го. Създавайте върховно удоволствие и за двама ви!