- 33%
Най-продаван

DOOZ Rx 10 капсули за силна ерекция - секс стимулант

Brand:
BEZKONTROL C
Напиши мнение
55.00 лв
36.99 лв
Вие спестявате: 18.01 лв (33%)
3162
В наличност
+
  • Подаръци с всяка поръчка We only sell original brand goods
  • Дискретна опаковка и доставка Up to 7 days return, full warranty
  • Безплатна доставка над 55лв Free delivery to pick-up points

DOOZ Rx ще ви помогне да засилите вашата ерекция,  хранителна добавка - сексуален стимулант с изключително бързо действие.
Вие ще бъдете в състояние да задоволите партньорката си, както никога преди! DOOZ Rx са капсули за силна и продъжителна ерекция, спомагат за подобряване на сексуалния живот, действа благоприятно при отслабване на ерекцията или при нейното отсъствие, удължава половия акт. Капсулите оказват изключително въздействие върху еректилната дисфункция, която представлява невъзможност да се постигне или да се поддържа ерекция на мъжкия полов член.
Увеличава силата на ерекцията Увеличава твърдоста на ерекцията Увеличава продължителността на сексуалният акт Изключително бързо действие
Продуктът оказва стимулиращо действие на либидото, осигурявайки дълготрайна и твърда ерекция. Проучванията показват, че е подходящ за мъже от всички възрасти.
Приемайте по 1 капсула дневно 40 минути преди секс, с достатъчно количество вода. Не надвишавайте дневната препоръчителна доза
Съхранение : На сухо и защитено от слънце място. Да се пази от деца!
DOOZ Rx е хранителна добавка и не трябва да бъде заместител на разнообразното и балансирано хранене за водене на здравословен начин на живот!
Доставка в дискретна опаковка

Brand:
BEZKONTROL C

няма мнения, бъди първи добави мнение :)

Продукти на същата цена