Ерогенните зони на мъжа

danisex danisex
02/21/2024

Ако направим обобщение за всички мъже, то може да се каже, че тяхната ерогенна зона – това е цялото им тяло. Но от друга страна, именно това прави нещата много индивидуални. Това, което подлудява един мъж, може да се окаже абсолютно безразлично за друг. И въпреки че мъжете споделят, че допира на женски ръце им е приятен, къдете и да било по тялото, нека все пак да разгледаме онези места, на които мъжете в частност обичат да усещат ласки.

Много мъже обожават целувките, тъй като ерогенна зона се явява слизестата обвивка на устата и езика. Има и такива, на които им харесват нежни целувчици по… бузите. Малко смешно, но всъщност е логично, тъй като там са разположени много нервни окончания.

Ласките по гърдите и зърната също могат да подлудят някои – независимо дали са с ръце или с език.

Има и такива, които стигат на седмото небе, ако целувате пъпа им…

Разбира се, за всеки мъж главната ерогенна зона се явява половия му член и прилежащите му територии. За това говори факта, че е достатъчно просто да го докоснете, за да усетите ефекта – тук въобще не става въпрос за орална любов…. А тя… Вероятно и по това си приличат всички мъже – никога не биха я отказали. Много мъже не се задоволяват само с оралните ласки – на тях им се нравят изключително и аналните ласки с език. За други, прилежащите територии към члена включват и “бузките” на дупето и вътрешната страна на бедрата.

Има и такива, които можем да наречем “консерватори”, в сравнение с гореописания модел. На тях им харесват ласките по гърба, целувките по шията или ушите.

В заключение, ако се абстрахираме от главната ерогенна зона на всички мъже – половият член, то останалото, което общо взето е “вариации по тема”, е индивидуално за всеки един. Но за да не изпадате в рутината да се въртите все в един и същи периметър, експериментирайте и наблюдавайте реакциите на мъжа – те ще бъдат вашия най-точен индикатор за онези точки, които са неговата “огнена земя”.