фелацио- 7 топ техники на оралния секс за него

Оралната любов може да направи чудеса в една връзка. Ако искаш да поглезиш половинката си и си готова да експериментираш, смело напред!

Оралният секс неслучайно се счита за дар от природата. Няма риск от непланирана бременност, а в ръцете ти е пълната власт да доставяш удоволствие (е, не точно в ръцете ти!).

За момичетата фелациото е един от признаците на доверие в партньора и специална интимност. Изпитваш известна несигурност? Можеш да намериш видеоклипове за възрастни онлайн, които ясно демонстрират всяка техника на орална любов.

Следващата техника наистина може да подлуди един мъж. нарича се 

"ПУР-ПУР"

Като използваш редуващи се свиващи движения на дланите си, стимулирай основата на ствола на пениса, като едновременно с това смучеш главичката с устни, докосвайки френулума (юздичката, която свързва препуциума със задната част на главата на пениса) с език. Най-добрите техники за фелацио се основават на фокусиране върху главичката, тъй като това е най-чувствителното място.

След това, неочаквано за мъжа, рязко спри стимулацията на главичката. Ръцете продължават да масажират основата на пениса в ритмични и непрекъснати движения. Въпреки че устата играе огромна и водеща роля, техниките за ръчна стимулация помагат да се ускори началото на желания край.

"ВЕЛИКОЛЕПНАТА ОСМОРКА"

Обвий устни около пениса му и бавно се придвижвай надолу – толкова дълбоко, колкото можеш. Техниката включва равномерно дишане и навременно преглъщане на слюнка.

След като достигнеш долната точка, нарисувай осмица с носа си няколко пъти и се повдигни, без да спираш да пишеш символа за безкрайност във вертикална форма. Както виждаш, тази техника се изпълнява доста просто. Най-важното е да не изпускаш пениса от устата си.

"ДОЛИНАТА НА ЩАСТИЕТО"

Ако решиш да вземеш теоретични уроци по техники за орална любов, започни с прости, но интересни опции. В този творчески метод няма нищо сложно. Това е странично стимулиране на ствола на пениса, първо с гърба на езика, а след това странично стимулиране със засмукващи движения на препуциума. В твоите сили е да се увериш, че късметлията със сигурност ще се озове в долината на щастието!

"ГОРЕЩА БУЗА"

„Гореща буза“ е вид пауза за теб. В края на краищата, техниката на дълбоко фелацио изисква много усилия и умения. Но за мъжа моменът с бузата си е просто приказка!

Вече казахме, че главата е най-чувствителната зона на пениса. И би било грехота да не се възползваме от това! С него са свързани различни техники, които ти дават малко почивка и възможност да разгориш страстите от очакването на това, което ще последва.

Между другото, може да приложиш и друг метод на орален секс. Техниката на пеперудата ще дойде на помощ или по-скоро имитация на трептенето на крилата ѝ, ако знаеш как да го направиш.

Използвайки езика си нагоре и надолу, трябва да работиш по гънката, която се намира точно под главата на пениса – областта се нарича корона. След като ѝ посветиш момент, поеми ствола колкото можеш повече. И така редувай движенията.

ВАКУУМНА ТЕХНИКА

Най-висок клас е техниката “Triple Vacuum”. Просто трябва внимателно да засмучеш главичката – не много силно, не до болка, но и да не я плъзгаш повърхностно напред-назад.

Опитай се да имитираш засмукване на пениса: първо в облостта на главичката, след това в средата и накрая – възможно най-дълбоко. Първоначално ще бъдеш объркана от естествените звуци, които ще издаваш, но не трябва да се опитваш да мълчиш. Повярвай, мъжът се радва да чуе всички звуци, които издаваш в този момент. Пляскане, гълтане на слюнка и други – включи още повече. С “Вакуум” не само е много възбуждащо, но и изглежда невероятно красиво!

"РАМО ДО РАМО"

Ако смяташ, че най-трудното е минало (а това наистина е така), опитай техниката на орален секс „рамо до рамо“: звучи малко странно, но това е началото на всичко!
За да изпълниш „рамо до рамо“, трябва да вземеш пениса в ръката си в основата му, да събереш устните си върху главата на пениса и да правите движения от едната към другата страна, сякаш казваш „не“. Имай предвид, че тези видове техники са най-горещите и не напразно са популярни в порното. Този метод добавя страст по време на ласките и убеждава партньора, че и ти се наслаждаваш на процеса.
Визуално изглежда, че се опитваш да докоснеш раменете си с брадичката си оргазмът в резултат на тази техника на фелацио се постига по-бързо поради високата степен на възбуда от самото гледане на твоите движения. По този начин увеличаваш максимално стимулирането на основните ерогенни зони на пениса – купол, страни и задна част на венчето. След това се спусни по-ниско до основата и повтори движенията.

СПИРАЛА

Представи си кръгла спирала и се опитай да повториш тези движения върху пениса. С кръгови движения се спусни от върха до самата основа на пениса и обратно. По този начин се получава кралската техника на фелацио. Стимулирането на еректиралия орган става не само с устните и езика, но и с ларинкса.

Добавянето на звук при изпълнението на която и да е от техниките, прави моментът още по-пикантен и показва емоцията. Разбира се, не трябва постоянно да „мънкаш“, в противен случай целият процес на орално съблазняване ще изглежда като сеанс на хипноза. Нямаш нужда от такъв резултат. Прави паузи между леките еротични стонове. След като опиташ различни варианти с партньора си, можеш да му предложиш шотландски орален секс. Разделя се на два вида. Студено фелацио – жената взима кубчета лед в устата си и гали пениса – техника за опитни дами. А горещото фелацио включва разсейване на дамата за почивка с отпиване на горещ чай. Това са по-сложни варианти за доставяне на удоволствие на мъжа, но всичко е в твоите ръце. Каквато и техника да избереш, ако искаш, можеш да се научиш как да си доставите върховно удоволствие и на двамата.


Коментари

Няма намерени мнения