-27%

Феромонна добавка за мъже Pherone

0.00
(0 Отзиви) Напиши мнение
Pherone_m
6324 лв
8624 лв
Вие спестявате: 2300 лв
+
Добави в количката
+
Феромонна добавка за мъже Pherone
0.00
(0 Отзиви) Напиши мнение

Информация

Феромонната добавка за мъже Pherone е специално създадена формула, която има за цел да увеличи привлекателността и сексапилността на мъжете. Този продукт съдържа натурални феромони, които имат способността да подсилят сексуалното влечение към жените.

Феромоните са химически вещества, които се излъчват от тялото на мъжете и могат да оказват влияние върху сексуалното поведение на жените. Pherone съдържа смес от различни феромони, които работят заедно, за да увеличат привлекателността и сексапилността на мъжете.

Добавката се прилага на кожата на врата, гърдите и китките, където може да се усети пулса. Този продукт може да се използва както от мъжете, така и от техните партньорки, за да се увеличи сексуалното влечение между тях.

Pherone е изработена от натурални съставки и е безопасна за употреба. Този продукт е подходящ за мъже, които желаят да увеличат своята привлекателност и да привличат повече жени. С Pherone, мъжете могат да се чувстват по-уверени в себе си и да имат по-успешни взаимоотношения с жените.

Отзиви

Рейтинг на продукта:
0.00 (0 Отзиви Общо)
 • 5 здезди
  0
 • 4 здезди
  0
 • 3 здезди
  0
 • 2 здезди
  0
 • 1 звезда
  0
Използвали ли сте този продукт?
Кажете нещо на останалите за него
Покажи мнения с:
5 здезди (0 Отзиви)
4 здезди (0 Отзиви)
3 здезди (0 Отзиви)
2 здезди (0 Отзиви)
1 звезда (0 Отзиви)

няма мнения, бъди първи добави мнение :)