Как да използвате щипки за зърна

danisex danisex
12/07/2023
0

Щипките за зърна 

са един от най-малките, но изключително ефективни инструменти в света на BDSM. Те предоставят интензивност и удоволствие, като съчетават болка и наслада по уникален начин. Обикновено изработени от метал с гумени накрайници, тези скоби се прикрепват от двете страни на зърното и създават стегнато щипване.

Важно е да се отбележи, че скобите за зърна не са само за физическа стимулация, но и за създаване на психологически аспекти в BDSM играта. Степента на болка и удоволствие може да бъде регулирана и изпитвана в зависимост от предпочитанията на участниците.

Често срещан елемент при скобите за зърна е свързващата верига, която добавя допълнителен аспект към изживяването. Тя не само придава естетика на играта, но и осигурява допълнително усещане при всяко движение на веригата.

Скобите за зърна се предлагат в различни стилове и интензивности, което позволява на участниците да изберат тези, които отговарят на техния праг на болка и комфорт. Регулируемите скоби с гумени накрайници са подходящи за начинаещи, докато скобите с пинсети или магнитни скоби предоставят лека стимулация. Вибриращите скоби са по-тежки и добавят допълнително изживяване, а скобите Clover са подходящи за опитни играчи.

Независимо от избора, важно е всяка игра в BDSM да бъде извършвана със съгласието и комуникацията на всички участници. Така се създава сигурно и удовлетворително преживяване за всички.
Видове щипки за зърна

Има различни вариации на играчки за зърна, които могат да добавят разнообразие към BDSM изживяванията. Една от тях са смукалките за зърна, които предоставят стимулация чрез смукане. Тези играчки могат да бъдат много интригуващи и да предложат усещания, различни от стандартните скоби.

За тези, които търсят DIY опции, щипки за пране могат да бъдат използвани като алтернатива за зърната. Важно е обаче да се осигури сигурност и комфорт при използването им. Алигаторните скоби следва да бъдат избягвани, особено от хора, които не са опитни в BDSM, защото те могат да нанесат сериозна болка и наранявания.

За по-авантюристичните хора, които обичат играта със зърната, пиърсингът и пръстените за зърна представляват интересен избор. Те могат да добавят допълнително измерение към използването на скоби за зърната и да предложат нови начини за стимулация и удоволствие.

При използването на скоби за зърна, важно е да се има предвид сигурността и комуникацията. Потребителите трябва да са готови да изразят своите граници и да използват безопасни думи, особено ако комбинират скобите с други форми на робство или BDSM аксесоари. Ако скобите се използват неконтролирано, винаги трябва да се има предвид възможността за бързо премахване, ако болката стане непоносима.

Как да ги използвате?

Въпреки че скобите за зърна са доста разбираеми, има няколко техники, които помагат за комфорта и безопасността, без да се жертва пълното дразнене на тези пъргави БДСМ играчки.

Стъпка 1 – Постигнете малка ерекция на зърното
Скобите за зърна имат нужда от нещо, което да захванат. Ако е необходимо, леко щипнете, разтъркайте или смучете зърната на партньора си, така, че те да щръкнат.

Стъпка 2 – Прикрепете скобата
Ако е регулируем, разхлабете винта, за да можете да отворите скобата напълно. Стиснете, за да отворите и поставете накрайници от двете страни на зърното. Бавно оставете скобата да се затвори и да се хване. Продължете да отпускате, докато достигнете нивото на прищипване, което можете да издържите (и да, ще боли малко), след което затегнете винта, за да го фиксирате на място. Повторете с другото зърно.

Стъпка 3 – Започнете!
Сега скобите за зърната са на мястото си, можете или да ги оставите там по време на секс, БДСМ или мастурбация и да се насладите на щипката  и усещането за люлеене на свързващата верига, докато тялото ви се движи. Като алтернатива, когато сте с партньор, помолете го да дърпа свързващата верига за по-интензивна стимулация.

Стъпка 4 – Отстранете скобите
Премахването на скоба е едновременно удоволствие и болка. В едно отношение зърното ще бъде още по-чувствително към всяка целувка, хапане, смучене или близане. Това може да направи постоянната игра на усещане много забавна. От друга страна, освобождаването на щипката може, за някои хора, да се почувства още по-интензивно, когато кръвта се върне в областта. Погрижете се допълнително за зърното, ако случаят е такъв. Внимателното триене на зърното и ареолата в кръгове може да помогне за облекчаване на болката.


Искате ли да знаете повече за играта на зърната?

Скобите за зърна не са единствената ви възможност, когато става въпрос за дразнене. След като опитахте стимулация на зърната, какво ще кажете да разгледате щипките за клитора? Имаме страхотен избор от скоби за клитор и подобни устройства за всяка ваша игра на болка.

bezcontrol.com също така предлага широка гама от други секс играчки, секси бельо и силиконови и водни лубриканти. От халки за пениси и фетиш облекла до продукти за сексуално здраве, ние съхраняваме всичко, от което може да имате нужда за пълноценен интимен живот.

Ето и някои от нашите най-продавани щипки за зърна! Кликни върху снимката, за да разгледаш!

        

Коментари

Няма намерени мнения