Как действа испанската муха?

01/25/2022
от Ивето Секси
„ Lytta Vescicatoria “ – общоизвестно като cantharidae или като „испанска муха“ – е насекомо бръмбар с поразителен изумруденозелен цвят, което гнезди на земята и живее предимно в топъл климат. Но не външният му вид привлича най-много внимание към това насекомо, а ефектите, които причинява върху човешкото здраве. Поне от римско време западната цивилизация е знаела за ободряващата сила на "испанската муха" на сексуално ниво , подобно на тази, произвеждана от днешната Виагра. 
 
възбуда
 
Капките от испанска муха станаха популярни по целия свят като мощен афродизиак за мъже и жени. 
Капките от испанска муха са известни на пазара като "естествена виагра" поради предполагаемото си действие на афродизиак. Според популярната литература, няколко капки от тази „любовна отвара“ повишават настроението на жените за интимност и засилват ерекцията при мъжете.
 
Какво представляват възбуждащи капки испанска муха?
 
Капки от испанска муха и други продукти, разпространявани като «испанска муха», са добавки, които обещават да подобрят качеството на сексуалния живот поради своя афродизиак. Историческите данни разказват, че фигури като крал Фернандо "Католикът" са използвали това лекарство като сексуално ободряващо.

Истини, които не са ви казали за мастурбацията

01/24/2022
от Ивето Секси

Вероятно би било по-лесно, ако в младостта ни обясняваха не само питагоровата теорема, но и важни моменти, свързани със секса. Например темата за мастурбацията, около която са съсредоточени огромен брой нелепи митове и предразсъдъци. Има неща, които определено не са ви казвали за самозадоволяването, въпреки че би било хубаво да научите за тях рано.

Мастурбация не означава просто да използвате пръста си като пенис. Ако някой кажеше на момичетата: „Съсредоточете се върху клитора и забравете за всичко останало“, мнозина биха започнали да опознават тялото си по-рано и с много повече удоволствие.

мастурбация

Мастурбацията не е свързана само с триене на клитора като на лотариен билет. Можеш да си галиш вагината и срамните устни, да се издигаш на гърдите си, да си галиш корема и дупето - с една дума, можеш да правиш каквото си искаш. Може да използваш лубриканти и всякакви секс играчки според вкуса си.

Мастурбацията не е "мръсна, греховна и вредна" дейност. Така си мислят много хора въз основа на това, което са слушали в ранните си години. Независимо от това, процесът на себеоткриване е един от най-важните (и най-приятните) моменти в развитието на сексуалността на всяко момиче; ако го прескочите, е малко вероятно да станете абсолютно щастливи в интимния живот.

 

 

Опасности, които крие оралният секс

11/30/2021
от Ивето Секси

Всеки знае възможните последици от незащитен "традиционен" секс. Но оралният контакт също може да доведе до проблеми. За да ги избегнете, най-добре е да ползвате презервативи.

Защо оралният секс е опасен?

Травма

Най-често при орогенитален контакт страда френумът на езика. Той се трие и върху него се появява малък абсцес. В този случай е много важно да си направите почивка преди пълното излекуване, тъй като при постоянно нараняване може да настъпи многократна бактериална инфекция. А тя носи по-сериозни последици и изисква продължително лечение.

Понякога фелацио може да причини увреждане на мекото небце, което е придружено от поява на зачервяване и петна. В този случай човек може да изпита неприятни усещания. Петната обикновено изчезват в рамките на една седмица, като през това време трябва да се въздържате от орален контакт.

Инфекциозни заболявания

Уви, травмата далеч не е единствената негативна последица от оралния секс. Ако един партньор страда от херпес, гонорея, хламидия и други болести, предавани по полов път, то при незащитен контакт той може да ги прехвърли на друг партньор. Затова продуктите за контрацепция са много важни.

орален секс

Кандидоза

Млечница или кандидоза на устната кухина е гъбична инфекция, която обикновено се проявява с намален имунитет. Това състояние може да се появи и по време на орален секс, ако партньорът страда от генитална кандидоза.

Тежки последици: рак на гърлото, сифилис, СПИН!

 

 

 

ТОП 10 фантазии за мъжкия пол

11/25/2021
от Ивето Секси

Това, което мъжете знаят и искат, обикновено го казват открито и откровено, независимо дали става въпрос за работа или личен живот. Повечето мъже също знаят как да формулират своите сексуални предпочитания. Но какви сладострастни образи най-често посещават мислите на мъжете?

5. Пари за секс

Една от най-старите и популярни мъжки фантазии е сексът с проститутка. Предлагайки пари за удоволствие, те получават възможност да определят правилата и да правят всичко напълно анонимно.

4. Мръсни приказки

Мръсните приказки, откровен словесен еротизъм вълнува почти всеки мъж - това изисква въображение! Ако в най интимните моменти прошепнете нещо запалително с тих глас, това ще създаде допълнителни еротични стимули. 

секс фантазии

3. Еротични играчки

Секс играчките са забавни и създават разнообразие. Те вече са се превърнали в обикновен аксесоар, но все пак носят елемент на изненада по време на секс. Мъжките фантазии много често се въртят около дилдо, вибратор и така нататък, въпреки че това не е толкова лесно да се отгатне.

2. Еротично бельо

Мъжете искат да получат визуално удоволствие: жартиерите и високите токчета ще възбудят всеки. А горещите любители се възхищават на лакирани тоалети и кожа. В много мъжки фантазии се появява стриптийз на красавица в еротично бельо.

1. Тройка

Едно - две - три! Някои мъже са нетърпеливи да направят две жени едновременно щастливи. Пикантните тройки не се ограничават до мъж, който се забавлява с двете жени - те също обръщат внимание една на друга и се грижат за сексуалното му удовлетворение.

 

 

3 неща, които ще се случат, когато спрете да правите секс

09/23/2021
от Ивето Секси

Раздяла, работа, пътуване, липса на време ... Има много ситуации, които могат да направят живота ви без секс. Такава почивка обаче след известно време ще има последствия за вашето здраве. Вижте какво може да се промени.

Ще станете раздразнителни

Сексът е чудесен начин да освободите емоциите си . Изследователи от Шотландия установиха, че несексуалните работници са по-малко способни да се справят със стресиращите ситуации на публично говорене от тези, които са имали полов акт поне веднъж през последните две седмици. Учените обясняват това с факта, че по време на секс мозъкът отделя химикали като ендорфини и окситоцин, които подобряват настроението и отпускат. Използвайте дилда, еротични топчета или вибратори, за да си доставяте удоволствие и необходимия за тялото ви хормон.

Пазете се от рак на простатата

липса на секс

Мъжете, които не са сексуално активни, могат да изложат здравето си на сериозен риск. Защо? Учените смятат, че честите еякулации помагат за отстраняване на потенциално вредни вещества от простатната жлеза. Може да ползвате мастурбатори, за да избегнете това.

Можете по -лесно да хванете инфекции

По-малкото секс в живота ви означава, че сте по-податливи на микроби и вируси. Редовният полов акт има по-добра имунна система. Изследователи от университета Уилкс-Баре в Пенсилвания установиха, че хората, които са правили секс веднъж или два пъти седмично, се радват на 30 % по-голямо увеличение на имуноглобулина.

 

Странни факти за секса

09/20/2021
от Ивето Секси

Учените се състезават във всички видове изследвания на секса. Понякога изследват много странни аспекти. Например ефектът от носенето на чорапи по време на секс, миризмата на вътрешността на носа ни по време на полов акт или дори формата на устните ни до оргазъм.  

Събрахме 4-те от най-странните и най-изненадващи факти за секса, възбудата и сексапила за вас. Вижте дали знаете за някой от тях. Понякога е трудно да се повярва, че учените са решили да проучат определени въпроси ...

Най-интересните факти за секса

1. Носенето на чорапи по време на секс увеличава шанса за оргазъм. Учени от Холандия са го доказали. Те откриха, че чувството на комфорт и топлина ни прави по-спокойни и ни правят по-склонни към оргазъм.

2. Слънчевите лъчи могат да подобрят либидото. Естествено, това ще стане много по-лесно с доказани афродизиаци. Учените са доказали, че голямото количество витамин Д в мъжкото тяло също увеличава количеството на тестостерон. Така че желанието за секс е по-често, а усещанията са по-интензивни. 

любопитни секс факти

3. Мъжката пот от друга страна действа като афродизиак за дамите. Тя съдържа хормон - андростадиенон, който увеличава тяхното вълнение и желание за секс. На същия принцип действат и феромонни парфюми.

4. Не само хората харесват оралния секс. Практикува се и от вълци, мечки, моржове, шимпанзета, кози, кенгуру, хиени, овце и прилепи. 

 

Ползи от полигинията

09/18/2021
от Ивето Секси

Полигиния или съюзът на един мъж с повече от една жена едновременно е една форма на многоженство. В европейската култура това явление е забранено и законът позволява само легализиране на моногамни отношения. Какво си струва да знаете за полигинията?

Какво е полигиния?

Полигиния (полигиния) или многоженство означава обединението на един мъж с повече от една жена едновременно. Това е една от формите на многоженството, което означава да се ожените за повече от един човек едновременно. Полигинията се среща много по-често от полиандрията (връзката на една жена с много мъже).

Сравнявайки полигинията с моногамията, могат да се видят няколко предимства от икономически, социален или здравен характер , а оттам и биологични, демографски или условия на живот.

многоженство

Поради факта, че репродуктивният капацитет на мъжете е по-висок от този на жените, полигинията означава висока репродуктивна производителност на семейството. Мъжете, живеещи в такива системи, имат репродуктивно предимство пред мъжете, живеещи в моногамни взаимоотношения. Те могат да имат повече деца. Често, когато една жена не може да има деца, в семейството влиза втора съпруга.

Освен това полигинията може да бъде решение в региони на опустошителни войни, опасен лов или морски риболов, където смъртността при мъжете е по -висока от смъртността при жените и където възниква проблемът с дефицита при мъжете.

А за мъжете, които не възприемат този начин на живот, но желаят да разнообразят сексуалния си живот, може да си вземат надуваеми секс кукли или изкуствени вагини например.

 

 

3 тайни на жените, които обичат секса

09/18/2021
от Ивето Секси

Те обичат секса, защото ...

Те харесват тялото си

Дори и да не мислите, че гърдите или бедрата ви са перфектни, отървете се от срам. Сексът няма нищо общо с конкурса за красота. Ако покажете на партньора си, че харесвате тялото си, той също ще го хареса. Използвайте и вагинални играчки. Тези от нас, които обичат ласките, забравят за комплексите си в леглото. Те се радват на любовни игри и изобщо не се интересуват от гънката на мазнините по бедрата.

Ако обаче ви е трудно да забравите за срама, правете любов на свещи. Винаги ще изглеждате супер привлекателно при мека, приглушена светлина.

Те могат да откажат

секси жена

Ако отчаяно кандидатствате за повишение или взимате извънреден труд, за да изплатите заема си, вероятно не ви остава твърде много енергия, за да обикаляте в спалнята. Затова не се страхувайте да кажете „не“ на партньора си, когато например очите ви са залепени от умора.

Те имат въображение

Не че се измъчвайте с фантастични любовни позиции, може просто да купите нови еротични джаджи. За да се насладите на секса обаче, си струва да предлагате от време на време нещо ново в леглото.

Бъдете сигурни, истинските фенове на секса не знаят какво е скуката в спалнята. Те обичат мекото спално бельо, секс под душ кабина в банята, на фотьойла или масата в кухнята - макар и само за разнообразие.

 

 

Защо жените крещят по време на секс?

09/11/2021
от Ивето Секси

Чувствени стенания, писъци, защо някои жени правят тези викове на удоволствие по време на любов? Смятате ли, че наистина е възможно да ги избегнете?

Замисляли ли сте се защо жените издават всички онези звуци „ааа“ и „бръмчене“ по време на секс? Удоволствие ли е? Болезнено ли е? Или и двете?

Ето първите 3 причини, поради които жените крещят в леглото:

1. Автоматизиран отговор на удоволствието

Една от най-честите причини жените да стенат по време на секс е просто, че това е отговор на автоматично удоволствие. Подобно на въздишка всеки път, когато се потопите директно в спа център, удоволствието от секса може да предизвика звукова и неволна реакция.

2. За подобряване на либидото

оргазъм

По време на секс в ума ви могат да възникнат различни мисли, може би мислите за списъка за пазаруване , какво ще правите през уикенда или нещо, което ви притеснява в момента. Така че сякаш сте извън сексуалната връзка, присъствате в тялото си, но отсъствате в ума си. Стенанието е начин да се върнете в играта, както се казва. 

3. За да накарате партньора си да се чувства искан

Може би сте правили секс с някоя, която в крайна сметка остана напълно мълчалива? Това е ... е, разочарование, честно казано. Стенанието е начин да уверите партньора си, че му се наслаждавате.

Различни продукти за подобряване на либидото и секс артикули могат още повече да засилят удоволствието.

 

 

Жените купуват секс играчки по-често от мъжете

08/19/2021
от Ивето Секси

По-голямата част от жените в глобален аспект използват секс играчки (60%) и обикновено ги купуват сами (33%). От асортимента на секс магазина дамите предпочитат прости и ефективни варианти (26%), като ги използват главно за разнообразие или от любопитство (49%). В същото време жените признават, че благодарение на интимните устройства получават желания оргазъм по -често (38%). Изследване на групата компании СЕКС.РФ откри неочаквани тенденции сред съвременните двойки по отношение на секс играчките.

Почти половината от анкетираните жени използват секс играчки от време на време (43%), други 13% често и 4% изобщо не се справят без тях.

секс играчки

Най-често момичетата предпочитат пръстени на петли, силиконови мастурбатори и подобни прости, но ефективни опции (26%). Почти същия брой хора признават любовта си към високотехнологични джаджи за секс като вибротрони, We-Vibe и безконтактни стимулатори (21%). Но ценителите на изящните аксесоари, както се очакваше, се оказаха по -малко. БДСМ принадлежности, секс кукли, кристали и оригинални дилдо са избрани от 11% от анкетираните.

Най-често жените използват секс играчки, за да разнообразят интимния си живот (40%) или просто да опитат нещо интересно (9%), 4% от устройствата спомагат за задоволяване на партньора, а 13% - за получаване на оргазъм сами. В същото време 38% от момичетата признаха, че изпитват оргазъм по-често със секс играчки.

 

 

Коментари

Няма намерени мнения

Напиши отзив