Неща, които никога не трябва да криете от гинеколога

02/22/2022
от Ивето Секси
Едва ли има жена на света, която да обича да ходи на гинеколог, поне не със същия ентусиазъм като да ходи на увеселителен парк. Все пак трябва да знаете тези 5 неща, които НИКОГА не трябва да криете от гинеколога си, дори и да съжалявате.
 
1. РЕАЛНИЯ брой сексуални партньори, които сте имали
Вашият гинеколог НЕ трябва да ви съди. Всъщност той/тя просто иска да защити вашето здраве и затова те трябва да знаят цялата ви сексуална история, защото това число е решаващо, за да разбере колко сте изложени на полово предавани инфекции.
 
2. Ако сте имали незащитен секс
Може би съжалявате, може би не искате да го признаете, но ако сте имали незащитен полов акт без да ползвате презервативи, жизненоважно е специалистът да го знае, за да се погрижи за вашата плодовитост и живот.
 
3. Ако сте били бременна или сте направили аборт
Това е от решаващо значение, тъй като в зависимост от триместъра на бременността, в който сте били, гинекологът може да прецени дали има някакъв проблем с плодовитостта и/или възможността за зачеване в бъдеще.
 
4. Ако сте употребявали наркотици
Специалистът трябва да е наясно с този тип информация, за да може лечението, което Ви дава да бъде оптимално и изчерпателно.
 
5. Полът на вашите сексуални партньори
Независимо от нашите сексуални предпочитания, всички ние трябва да предоставим тази информация, за да предотвратим всякакъв вид полово предавани инфекции. 
 
Сега знаете, не се срамувайте и винаги казвайте на гинеколога си истината, дори и за секс играчки, които ползвате. 
 

4 причини, поради които правим все по-малко секс

11/01/2021
от Ивето Секси

Сексуалната активност на обикновения човек в европейските страни е намаляла значително през последните десетилетия - и това може да се дължи на нарастващата тревожност, която е заплела съвременното общество. Но има и други причини.

1. Порно

Първото обяснение, което лежи на повърхността, са новите технологии: с тяхна помощ порнографията стана много по-достъпна, а социалните мрежи разшириха кръга на своите потребители до максимум.

Нарастването на популярността на онлайн порнографията е накарало някои изследователи да считат онлайн сексуалната зависимост за психично разстройство.

2. Социални мрежи

Социалните медии са втората основна причина хората да се разсейват от сексуалния си живот.

Ако по-ранни изследователи доказаха, че сексуалната активност в спалнята значително намалява от инсталирания телевизор, сега Facebook, Twitter и Instagram са се превърнали в такъв фактор. За повишаване на либидото може да използвате секс стимулатори.

липса на секс

3. Работа

Натоварването, стресът и умората се считат за друг фактор за намаляване на либидото.

4. Стрес

Стресът (който, разбира се, много често се свързва с това, което се случва в семейството) все повече се смята, че е ОСНОВНАТА причина за намалена сексуална активност и удовлетворение от сексуалния живот.

Стресът засяга човек по различни начини - влияе върху нивата на хормоните, създава негативен образ на собственото ни тяло, принуждава ни да се усъмним в смисъла на по-нататъшните семейни отношения и да увеличи нивото на употреба на алкохол и наркотици. Силния пол е по-застрашен от синдрома "стрес". Добрите възбуждащи спрейове може да помогнат при проблем със сексуалното желание.

Всичко това влияе пряко върху сексуалния живот - по-точно, намаляването му.

 

 

Защо е важна личната хигиена?

10/06/2021
от Ивето Секси

Личната хигиена е набор от правила, които помагат за поддържане на здравето, а също така предпазват човек от заболяване, преждевременна старост и смърт. 

Един от най-важните принципи на личната хигиена е грижата за кожата. Това трябва да се направи не само за привлекателен външен вид, но и за здраве.

Кожата е един от най-големите органи в човешкото тяло. Освен това кожата е на едно от първите места в тялото по брой функции, които изпълнява. Така че, кожата е отговорна за терморегулацията, кислородът влиза в тялото през нея, хранителните вещества влизат в кръвта през кожата, кожата е най-важният от сетивни органи. 

Изберете бельо и дрехи, изработени от удобни материали. Излизайки в силен студ, носете ръкавици и третирайте откритата кожа със специални мазни кремове.

Отделен разговор за хигиената на кожата на лицето. Продукти за интимна хигиена също са от изключително значение. Тук всичко е много индивидуално. В зависимост от типа кожа и възраст, трябва да изберете както средствата за грижа за нея, така и начина на грижа. Не ползвайте само обикновен парфюм, добавете към ежедневните си грижи и интимен спрей.

лична хигиена

Устната хигиена е много важен компонент на личната хигиена. Ако зъбите ви не здрави, тогава цялото тяло страда. Ако има огнища на кариес в устата с пародонтит или пародонтит, инфекцията лесно се разпространява в синусите, сливиците и бъбреците. Затова редовно мийте зъбите си два пъти на ден.

Личната хигиена е невъзможна без хигиена на косата. Измивайте косата си толкова често, колкото е необходимо, за да я поддържате чиста. Важно е само да изберете правилния шампоан.

 

 

Топ причини да носиш корсет

09/08/2021
от Ивето Секси

Въпреки популярността си в някои среди (бурлеска, косплей, готическа мода), корсетът е доста необичайна дреха, около която са възникнали много митове. Тъй като съм любител на корсетите и образованието, реших да отговоря на някои от най -често задаваните въпроси за корсетите и тяхното носене. Как да си купя корсет? Къде да го купя? Корсетът под бюста и половината корсет еднакви ли са? Към момента е по-популярен като бельо.

Кой корсет да изберете и купите в началото?

Всичко зависи от ефекта, който искате да постигнете! В началото бих препоръчал корсет от марка, който шие според стандартен размер, подбюст (черният подбор е корсет, какъвто трябва да носите), за да не полудеете финансово и да видите дали дадена кройка / ефект подхожда нас. Като алтернатива ви препоръчвам да си уговорите среща с някой, който създава корсети по поръчка - и какво ще стане, ако има под ръка нещо във вашия размер, което можете да пробвате!

корсет

Добрият корсет трайно ли оформя талията, прави ли я по -тънка или изравнява стомаха?

Не. Всичко зависи от това как е отрязан корсетът. Различните стилове корсети ще дадат различен ефект на моделиране.

 

 

Как да защитите домашното си порно?

08/02/2021
от Ивето Секси

Експертите за домашно видео съветват:

Намерете филмова камера и запишете всичко на касета. Така няма да имате допълнителни копия. При нужда е лесно е да унищожите касетата - при изтриването на файла все още ни измъчва страхът, че някой отчаян майстор ще проникне в компютъра и ще го върне в социалните мрежи, но с изгарянето на домашно произведение на изкуството, можете да дишате спокойно - няма да е възможно и съдебномедицинска експертиза да го възстанови. А е важно да го пазите – вероятно има доста пикантни сцени, може би сте с еротично бельо и „играете“ с различни аксесоари от секс шоп

еротика

Основното правило за съхранение - не се опитвайте да подписвате записа с невинно име на филм, защото знаете, че според закона на подлостта, това ще донесе негативни последствия. Много хора все още си спомнят истории за касети, намерени на парти, което изобщо не се оказа „Аладин“ или „Кралят на лъвовете“. Неудобствата при гледането на такава секс лента са очевидни. В епоха, когато дори DVD колекцията вече изглежда странно, обемистата касета ще привлече много внимание - и точно заради това я поставете в сейф. 

И въобще не си помисляйте за правене на клипове със смъртофон... Ами ако вашето дете случайно го открие, докато рови из телефона ви...или ако го забравите пред блика и го намери съседа...?

 

 

Отърви се от вагиналната сухота

07/04/2021
от Ивето Секси

Много жени изпитват вагинална сухота като неприятен симптом, който особено много пречи по време на секс. Води до неприятни усещания както за жените, така и за мъжете. За съжаление това е доста често срещан проблем. Причините за това могат да бъдат много - от свързано с възрастта намаляване на нивата на естроген до инфекция и дори някои ужасни диагнози като рак.

Дори и да има естествена влажност при секс, употребата на лубрикант отново не е излишна – колкото повече е влагата, толкова по-добър ще е сексът. При анален секс лубрикантът е абсолютно задължителен, за да няма болка.

секс

Недостатъчното смазване причинява парене, вагинален сърбеж, дискомфорт по време на полов акт. Някои жени дори се опитват да приключат със секса възможно най-скоро.

Междувременно проблемът се решава просто, с помощта на специален интимен гел, предназначен да осигурява достатъчно влага по време на секс. Този тип козметика предотвратява дискомфорта и подобрява чувствителността по време на интимност.

О, колко прекрасни открития в леглото трябва да направим. И тук една жена не бива да бъде благоразумна. Не се страхувайте да говорите с мъжа си на „табу“ теми. И за всички ваши фантазии. Осигурете си достатъчно влага там долу и опитайте, опитайте и опитайте отново!

 

 

Как правилно да съхраняваме секс играчките

06/09/2021
от Ивето Секси

И сами, и в компания, секс играчки ни доставят часове удоволствие, без да ни искат нищо в замяна. Изборът на интимна играчка и експериментирането с нея ви карат да опознаете по-добре тялото си (и това на партньора си), те имат множество ползи за здравето и стават все по- дискретни и иновативни , но знаете ли вече как да се грижите за тях?

Непочистването на интимни играчки, използването на грешни продукти или съхраняването им на грешното място може да доведе до тяхното разваляне и ще трябва да се отървете от тях. Въпреки това (и независимо от въздействието, което може да има върху джоба ви), ако никога не стерилизирате и дезинфекцирате сексуалните си играчки, рискувате да заразите инфекции в интимната област, гъбички и дори болести, предавани по полов път.

секс

Когато избирате къде да ги поставите, изберете хладно и сухо място , далеч от всякакъв източник на топлина и излагане на слънце. Ако искате да го държите на нощното шкафче, дръжте го в чекмедже (винаги във вашата чанта или кутия) и никога не го оставяйте на светлина или на повърхности, където може да натрупа прах и други бактерии.

 

 

Основните причини да използваш лубрикант

06/09/2021
от Ивето Секси

Интимните лубриканти са много по-важни, отколкото обикновено се смята, тъй като в допълнение към подобряването на някои преживявания те помагат за предотвратяване на инциденти по време на секс, така че тук ще намерите 4-те най-важни причини да използвате лубрикант по време на секс.

1. Избягвайте вагинална сухота по време на полов акт

Много жени са склонни да страдат от вагинална сухота по много причини, от психологически или емоционални причини до стрес, менструален цикъл или менопауза.

Сухотата на вагината е сериозен проблем по отношение на секса, тъй като освен че е болезнена, тя може да причини рани или ожулвания, които могат да причинят инфекции.

секси

2. Подобрете преживяването по време на орален секс

Специалните орални ароматизирани интимни смазки подобряват това преживяване за тези, които не са склонни да го направят.

3. За използване на секс играчки

Когато играчките или вибраторите се използват в сексуални отношения, използването на лубрикант е от съществено значение, тъй като тези продукти, които обикновено са силиконови, могат да причинят наранявания, ако нямат подходящо "смазване"

4. Когато използвате презерватив

Както в предишния случай, при поставяне на презервативи, те могат да изсушат кожата и вагиналната лигавица без адекватно "смазване"

Също така без добро "смазване" съществува риск презервативът да се скъса поради триене и сухота.

 

 

Как да флиртуваме?

06/03/2021
от Ивето Секси

Флиртът е поведение, което включва флиртуващ разговор и правене на кокетни жестове.  Флиртът включва:

- зрителен контакт,

- фино, случайно докосване,

- кокетни жестове, например докосване на косата или устата ви,

- закачка

- подходящ език, често двусмислен разговор, а ако сте по-смели – може и еротичен подарък.

- специфичен език на тялото и пози. 

флирт

Не забравяйте за контакт с очите. Направете го сигнал за интерес към другия човек, но също и магнит, който ще ви помогне да насочите цялото им внимание към себе си. Знаете ли, че различни изследвания показват, че гледането на две последователни минути може да доведе до нарастващо чувство на страст? 

Когато флиртувате, опитайте се да питате по-често и определено по-малко да говорите за себе си.  По този начин ще проявите интерес към другия човек, но ще оставите известна граница на мистерия. На първата среща при никакви обстоятелства не трябва да говорите за бившите си връзки, проблеми, политика или религия. По-добри теми ще бъдат хобитата, интересите, любимите филми или четените книги. Ако все пак нещата потръгнат обнадеждаващо, може да подметнете, че имате секс играчки у дома…

Когато говорите, опитайте се да използвате глас, който е приятен за ухото (за предпочитане по-нисък от обикновено). Говорете живо, мелодично, не прекалено бързо и силно. Не забравяйте, че флиртът е игра - струва си от време на време да посегнете към неясноти. 

 

Секси подарък за него

06/03/2021
от Ивето Секси

Наближава неговият рожден ден, а вие нямате идея за подарък? Ние идваме на помощ! Ако сте любители на подаръците, които карат сърцето на партньора ви да бие по-бързо и зениците се разширяват вместо разочарование, тогава този списък е за вас. 

Секси бельо

Може да ви се стори много монотематично, но мъжете никога няма да скучаят от секси бельо. Те се възбуждат визуално, обичат да се любуват на женствени форми, облечени в дантелено черно. Корсети, прашки, чорапи, това работи върху сетивата на човек като червена кърпа върху бик. 

Чувствен танц под формата на стриптийз

стриптийз у дома

Както споменахме по-горе, момчетата се възбуждат  визуално, така че чувственият танц под формата на стриптийз също е чудесна идея за него. Ако той ви каже, че движенията на вашето тяло са невероятни за него, тогава определено трябва да му поднесете този секси подарък. Тук си струва да го комбинирате с купуването на секси бельо, защото трябва да имате какво да съблечете, нали?

Обща баня

От тези по-основни секси подаръци за него можете да различите и обща баня. Той не е взискателен и скъп и дава много романтична и чувствена атмосфера. Всъщност са достатъчни няколко свещи, музика, бутилка вино и някои мехурчета. И тогава действието може да се премести в леглото.

 

 

Коментари

Няма намерени мнения

Напиши отзив