Нещата, които един мъж никога няма да ви каже

danisex danisex
02/08/2024
0

Не става въпрос за това, че вашият любим ви лъже преднамерено. По-скоро използва политиката “защо да казвам, когато не ме питат”. Ако се опитате да разберете – и да приемете – мъжките тайни, ще подсилите устоите на връзката ви.
И така – вашият мъж не би ви казал, че:
1. …не харесва всичките ви приятели
Вероятно той харесва префърцунената ви приятелка толкова, колкото вие харесвате онзи негов приятел-женкар. Може би той се пита какво толкова ви свързва с нея и е възможно тайно да желае да прекратите отношенията си. И дори вие понякога да му се оплаквате от нейното поведение, той няма да отвори кутията на Пандора и да ви каже какво всъщност мисли.
Поука: Не е необходимо той да харесва всичките ви приятели. Достатъчно е да бъде учтив с тях, заради вас, поне докато те не се опитат да саботират връзката ви, например.
2. …се заглежда по други жени
Ако вашият партньор отрича, че е забелязал колко дълги крака има сервитьорката, той вероятно избягва спор с вас. Мъжете обичат да гледат хубави жени – така, както жените въздишат по красиви мъже.
Това обаче не означава, че той веднага си представя живота или поне една страстна кратка афера с красивата сервитьорка. Нито пък означава, че я сравнява с вас. Той просто оценява красотата на момичето, точно по същия начин, по който вие оценявате усмивката а-ла Брад Пит на младежа от счетоводството.
Поука: Докато не започне да флиртува пред вас или да гледа дълго и влюбено, няма за какво да се тревожите. Вие сте тази, която обича. Въздържайте се да изразявате гласно безпокойството си с реплики от сорта на: “Тя по-хубава от мене ли е?” Да сте самоуверена е по-секси от това да сте несигурна в себе си.
3. …го атакуват други жени
Вероятно има жени, които флиртуват с вашия любим. Всъщност, може би има и такива, които са влюбени в него, независимо дали той знае или не. Разбира се, един “расов” красавец ще е по-често обект на “атака”, но плешивите мъже с бирени коремчета също могат да са много сладки. (Ако вашият любим отговаря на това описание и вие го харесвате, със сигурност и други жени го харесват).
Той няма да ви каже, когато нещо подобно се случи, за да не ви притеснява и да не предизвика ревността ви. Преди да се възмутите, си задайте въпроса дали вие самата казвате на любимия си всеки път, когато някой флиртува с вас?
Поука: Не забравяйте, че той е с вас, защото иска да е именно с вас. Докато не е той този, който флиртува, оставете му удоволствието да се чувства поласкан от вниманието на другите жени. Вие също трябва да се чувствате поласкана – в крайна сметка, вниманието на другите жени към вашия партньор показва, че имате добър вкус към мъжете.
4. …че иска да се ожените, евентуално
Като оставим настрана вицовете за мъжа под чехъла, повечето мъже всъщност искат да се задомят, когато почувстват, че му е дошло времето. Представата, че всички мъже искат да си живеят свободни и необвързани просто не отговаря на истината. На практика повечето харесват идеята да прекарат живота си само с една (добра) жена.
Проблемът с мъжете не е, че не искат да се обвързват, а че искат първо да се “наживеят”, а колко дълго ще продължи тази фаза е трудно да се каже.В момента обаче, в който са изписали тази страница от живота си и са се установили в определена професия, с усещане за финансова стабилност, те са готови за г-жа Единствената.
Поука: Ако вашият любим не е готов за брак, това може да се дължи на факта, че не се чувства достатъчно стабилен и осигурен за семеен живот. Ако не може да го чакате – разделете се с него. Ако вече сте омъжена, не си мислете, че той тайничко съжалява за безметежния живот, който е загърбил, особено ако има проблем помежду ви. Усещането за любов и спокойствие са с предимство пред самотните нощи и празния хладилник – дори (и особено) при мъжете.
5. …би ви изоставил, ако вие “изоставите” себе си
Той вероятно никога няма да ви го каже, но вашият любим не ви обожава, без оглед на това как изглеждате – особено ако става въпрос за напълняване (с изключение на бременността) или за занемарен външен вид. Ако спрете да обръщате внимание на това как изглеждате, ако замените кокетните къси полички, с които сте го пленила, за размъкнати пуловери, ако престанете да поддържате косата си, той вероятно пак ще ви обича, но ще копнее за онова, предишното, момиче, в което се е влюбил.
Той дори може да започне да се чуди дали не сте престанала да се интересувате от него, след като сте престанала да се интересувате от това, как изглеждате, когато сте с него. Попитайте го дали му се струвате дебела и той ще ви излъже, за да не ви нарани. Запомнете: начинът, по който сте изглеждала, когато се е влюбил във вас е това, което той иска да останете завинаги, въпреки че никога няма да ви го каже.
Поука: Никога не приемайте за даденост значението на физическата привлекателност във връзката ви. Изглеждайте красива за своя любим и ще се чувствате по-добре самата вие. А той вероятно ще се постарае да поддържа себе си достойно-атрактивен за вас.

Коментари

Няма намерени мнения