Оралната история на секса

danisex danisex
02/07/2024
0

Отношението на хората към оралната любов изглежда варира между крайностите: от любимо занимание в търсене на сексуалното удоволствие до пълно отвращение. Някои я възприемат като израз на нещо много интимно, специален жест към любимия човек, а други абсолютно я изключват от списъка на сексуалните занимания. Нека обаче да поставим въпроса така: слагате лицето си там и смятате, че това не е интимност? Какво може да бъде израз на по-голяма близост от това?
Нашите праотци са го правили
Във всички случаи това не е нищо ново. Според историците, оралният секс се практикува, откакто изобщо се прави секс. “Оралният секс може да бъде открит във всяка древна култура – от египетските рисунки до изображенията върху камък по стените на индийските храмове”, казва Джим Питърсън, автор на поредицата “История на сексуалната революция” на “Плейбой”.
Винаги обаче е съществувало интересно отношение към оралната любов.
В предхристиянски времена, в Рим, сексуалните актове са били също израз на подчинение и контрол, както се разбира от двете латински думи за акта: irrumare (да проникнеш орално) и fellare (да бъдеш проникнат орално). В тази антична култура се е смятало за нещо недостойно един мъж да бъде “проникнат” (или с други думи подчинен) по време на секс по какъвто и да е начин от друг човек, който е с по-нисък социален статус. Същата тази логика е позволявала на мъж да получи орален секс от жена или от друг мъж от по-нисша класа (например роб), защото мъжът ще контролира действията на този от по-ниската социална прислойка.
Подобно – да прави орален секс на жена е било възприемано като пасивно и срамно за всеки мъж. С други думи, да го получават е било привилегия за мъжете, но не и да го правят. Така че жените е трябвало да забравят за това удоволствие (поне да забравят, че ще го получат от мъж). Толкова ли са се променили времената?
По някакви причини, оралният секс е бил считан за табу в по-голяма или по-малка степен в много западно-европейски страни от началото на средните векове и все още е формално незаконен в някои правосъдни системи.
Промяна на нагласите
Въпреки всичко, оралният секс започва да става модна тенденция около началото на 20 век, както е показано в един от първите правени някога порнографски филми, ням филм от 1915 година, наречен “Аванта” (“Free Ride”).
Историците казват, че ветераните от Първата световна война, връщайки се у дома, са донесли и апетита си за нещо, на което тогава се е гледало като на френско сексуално удоволствие. Половината от анкетираните в прочутия доклад на Кинсли от края на 40-те са споделили, че са опитвали орален секс, но той не е основна част от сексуалния им живот.
Оралният секс прави първият си дебют на голям екран през 1930 г. в германския филм “Екстаз” (“Ecstasy”), с участието на Хейди Ламар. Този легендарен филм показва израза на лицето на г-ца Ламар, докато получава оргазъм от орален секс. Това е, което се вижда, но какво друго би могъл да прави партньорът й, чието лице е скрито по време на сцената? Едва ли й прави педикюр.
Технология на оралната любов.  Виж тук -
Първата крачка, за да се наслаждавате на оралния секс, независимо дали вие го правите или го получавате, трябва да включва измиване. Но, ако бъдем честни, това е важно за всеки вид интимен контакт – дори целуването. Вероятно няма да ви хареса да пъхнете езика си в устата на някой, ако половината му вечеря е все още там, нали? Принципът е същия за останалите части на тялото.
Необходимото условие, за да се оставите да ви правят орална любов, е да ви харесва недвусмислено. Доколкото ви допада да сте с човека, който извършва акта, всичко, което трябва да правите, е да се отпуснете и да осигурите “обратна връзка” с партньора си, като леко въздишате и стенете от удоволствие. В идеалния случай, близостта ще ви достави огромно удоволствие и ще ви се прииска и вие да се включите реципрочно. Предупреждение: ако мисълта да целувате тялото на партньора си ви отвращава, имате много по-сериозен проблем от този да преодолеете предубежденията си към оралната форма на любовта. Сигурна ли сте, че сте с правилния човек? Виж тук -
Ако ви се иска да дарите партньора си с прекрасния дар на оралния секс, има няколко неща, които е добре да знаете, независимо от пола ви:
1. Никакви зъби! Интимните части са и много чувствителни части. Те имат нужда от овлажняване и нежен, но твърд натиск. Езикът ви и устните могат да доставят перфектната стимулация.
2. Ключът е разнообразието! Нагоре и надолу, назад и напред, в кръг…Както казва един специалист в бранша: “импровизирайте според азбуката” – ако говорите български, имате 30 букви – т.е. различно движение според всяка буква. Ако говорите китайски…оле-мале….!
3. Хващате ли ритъма? Слушали ли сте “Болеро” на Равел? Спокойният ритъм постепенно преминава в мощно кресчендо – точно както ще се случи с любимия ви, ако следвате пулса.
4. Ръцете – горе! То е като да свириш на музикален инструмент – пръстите ви трябва да изсвирят мелодията – докосване, галене и нежно притискане, а заедно с устните и езика ви ще създадете красива музика върху тялото на вашия любим!
Разбира се, практиката е път към съвършенството. И единственото по-подходящо за практикуване място от тялото на любимия ви, е един хубав, голям сладолед. Първо, практикувайте върху сладоледа. След това – упражнявайте се със сладолед върху партньора си. Сега – опитайте с бита сметана. Следващ етап – банан. Може да не е най-доброто нещо за диетата ви, но ще направи чудеса за връзката ви! Виж тук -

Коментари

Няма намерени мнения