Отключете тайната: Как да накарате партньорката си да пръска

danisex danisex
11/14/2023
0

Някога чудили ли сте се „Как мога да накарам партньорката си да пръска?“ 

Всички сме го виждали в порно, но в реалния живот не е толкова често, колкото си мислим. Много хора просто приемат, че пръскането е просто жената, която губи контрол над пикочния си мехур по време на сексуална възбуда и просто пикае (докато го представят за нещо друго), но истината е, че е нещо друго...

"Скуъртинг" или по друг начин известен като „женска еякулация“ е когато водниста течност се отделя от уретрата по време на секс или любовна игра при много определени обстоятелства. Въпреки че това е доказано от сертифицирани учени в лабораторни престилки, все още има някои противници, които вярват, че пръскането е мит, така че слушайте в клас, защото ето малък урок по биология.

Какво е скуъртинг?

Течността, която се отделя, не е точно като при уриниране. Въпреки това, не можем да кажем, че не съдържа следи от урина (защото все пак излиза от дупката за пикаене, но не се отчайвайте, защото е същото, както когато мъж,  еякулира през дупката си за пикаене? ) по-голямата част от него всъщност се състои от пикочна киселина, урея и креатинин (да не се бърка с креатина, това към любителите, запалени по вдигането на тежести).

Този страстен коктейл от телесни течности се произвежда в жлезите на Skene, известни също като парауретралните жлези, които се намират около долния край на уретрата. Жлезите на Skene, които също някой наричат "женска простата", са заобиколени от мека тъкан, която набъбва с кръв, когато жлезите се стимулират от вътрешността на влагалището и тялото е сексуално възбудено, което след това кара жлезите да отделят течност от отвори близо до уретрата, която се натрупва и след това освобождава.

Но има още нещо, което трябва да научим, за да разберем напълно механиката на пръскането.


Могат ли всички жени да пръскат?

След като пръскането става често срещано явление в порното, все повече и повече хора приемат, че пръскането е доказателство за най-добрия оргазъм и талант, който всеки с вулва може да направи, но в действителност самото действие е всъщност доста рядко сред повечето жени.

На теория всяка жена има анатомията да еякулира, но не всички жени могат и не всички имат супер-стимулация между краката си, което може да се задейства с правилната грижа и внимание, но от друга страна, много също не осъзнават че те всъщност могат да пръскат. Лесно е да се сдържите, без дори да осъзнавате, тъй като желанието за пръскане е много подобно на желанието за пикаене, така че става дума за това, че вие и вашият любовник сте спокойни, удобни и в хармония с тялото ви.

Ако не сте сигурни дали вие (или вашият партньор) можете да пръскате, има няколко техники, които можете да изпробвате в спалнята... но първо сложете кърпа, за всеки случай.


Съвети как да накарате партньора си да пръска:

Накарайте я да отпусне мускулите си в кулминационния момент, това ще предотврати оставането на течности вътре.
Вървете по-бързо в края и добавете натиск, това може да даде на партньора ви нещо, срещу което да се противопостави.
Изтеглете се, направете място и позволете на течностите да изтичат.
Не бързайте, позволете на партньора си да достигне кулминацията бавно, така че последният удар да е приятен.


Опитайте секс играчки, те могат да им помогнат да осигурите постоянно усещане за достигане до кулминацията. Не забравяйте винаги да почиствате след това и да вървите бавно, имайте предвид, че пръскането е маратон, а не спринт.

ЕТО НЯКОЛКО ОТ НАШИТЕ ПРЕДЛОЖЕНИЯ, КОИТО МОЖЕ ДА ИЗПОЛЗВАТЕ ВЪВ ВАШИТЕ ИГРИ! КЛИКНИ ВЪРХУ СНИМКАТА!

      


Коментари

Няма намерени мнения