Вибратор Passion Bullet Pink

В наличност
0.00
(0 Отзиви) Напиши мнение
4896
3699 лв
+
Добави в количката
+
Вибратор Passion Bullet Pink
В наличност
0.00
(0 Отзиви) Напиши мнение

Информация

Вибратор Passion Bullet Pink

Спецификации: Обща дължина: 21,6см Диаметър: 3,8см Цвят: розов Материал: ABS (акрилонитрил-бутадиен-стирен) - твърда, недразнеща и хипоалергенна пластмаса Описание: Passion Bullet Pink е вибратор с елегантен и същевременно функционален дизайн. Изработен е от ABS пластмаса, което гарантира дълготрайност и безопасност при употреба. С обща дължина от 21,6см и диаметър от 3,8см, този вибратор е идеален за жени, които предпочитат малко по-големи размери. Розовият цвят добавя женствен акцент, а материалът ABS е издръжлив, лесен за почистване и не задържа миризми. Passion Bullet Pink предлага множество вибрационни настройки, които могат да се регулират според вашите предпочитания. Това го прави идеален за жени, които искат да пробват различни интензивности и ритми, и да намират удоволствие в разнообразието.

Доставка:

Поръчките се обработват и доставят в дискретна опаковка, за да се гарантира вашата конфиденциалност. Никой няма да разбере за съдържанието на пакета, освен вие.

Съвет:

Използвайте лубрикант на водна основа с този продукт за по-добра гладкост и комфорт. Почиствайте вибратора преди и след употреба със специален препарат за почистване на секс играчки или с топла вода и сапун.

Характеристики

Brand:
BEZKONTROL C

Отзиви

Рейтинг на продукта:
0.00 (0 Отзиви Общо)
 • 5 здезди
  0
 • 4 здезди
  0
 • 3 здезди
  0
 • 2 здезди
  0
 • 1 звезда
  0
Използвали ли сте този продукт?
Кажете нещо на останалите за него
Покажи мнения с:
5 здезди (0 Отзиви)
4 здезди (0 Отзиви)
3 здезди (0 Отзиви)
2 здезди (0 Отзиви)
1 звезда (0 Отзиви)

няма мнения, бъди първи добави мнение :)