-20%

Лубрикант Cupid Glide Professional 1литър

В наличност
0.00
(0 Отзиви) Напиши мнение
1671
3998 лв
5000 лв
Вие спестявате: 1002 лв
+
Добави в количката
+
Лубрикант Cupid Glide Professional 1литър
В наличност
0.00
(0 Отзиви) Напиши мнение

Информация

Възползвайте се от нашето уникално предложение: 1 литър висококачествен лубрикант на водна основа на изключително изгодна цена!
Какво представлява лубрикант Cupid Glide Professional?
Cupid Glide Professional е специално разработен лубрикант на водна основа,  благодарение на който половият акт протича безболезнено, без излишни и неприятни протривания, без какъвто и да е дискомфорт. Използването на овлажняващи продукти удължава продължителността на половия акт, освен разбира се че го прави много по-приятен и комфортен. Независимо дали страдате от сухота на влгалището, не се овлажнявате добре по време на секс или просто искате да подобрите качеството на половия контакт, изпозлването на смазаващ продукт е задължително. Cupid Glide Professional е базиран изцяло на натурални съставки, което повишава антибактериалното и противовъзпалителното му действие. Препоръчителен е като овлажняващ лубрикант, независимо от възрастта или проблема ви. Използването му увеличава удоволствието от секса и при двамата партньори. 

Как действа лубрикант Cupid Glide Professional?
Активните съставки на лубриканта ефективно овлажняват влагалището  без да причиняват дразнене или сърбеж. Продуктът е клинично тестван, напълно безопасен, съвместим с презервативи и играчки за възрастни. Няма мирис, не дразни кожата, отмива се лесно, не оставя мазни следи. Използването на лубрикант е най-бързият и ефективен начин да се справите със сухотата във влагалището и с болезненото протриване по време на секс. Освен, че улеснява проникването, Cupid Glide Professional предпазва и от нежелан дискомфорт по време на секс. Лубрикантът е силно препоръчителен и при повишена чувствителност на половите органи. Много гинеколози препоръчват употребата на лубриканти за справяне със сухотата, която може да бъде причинена от много различни фактори.

Начин на употреба: малко количество от лубриканта се нанася непосредствено преди полов акт или по време на него. 
Опаковка: 1 литър
Доставка в дискретна опаковка

Характеристики

Brand:
Секс аптека

Отзиви

Рейтинг на продукта:
0.00 (0 Отзиви Общо)
 • 5 здезди
  0
 • 4 здезди
  0
 • 3 здезди
  0
 • 2 здезди
  0
 • 1 звезда
  0
Използвали ли сте този продукт?
Кажете нещо на останалите за него
Покажи мнения с:
5 здезди (0 Отзиви)
4 здезди (0 Отзиви)
3 здезди (0 Отзиви)
2 здезди (0 Отзиви)
1 звезда (0 Отзиви)

няма мнения, бъди първи добави мнение :)