Възбуждаща любовна захар Love Sugar

В наличност
0.00
(0 Отзиви) Напиши мнение
88
2999 лв
+
Добави в количката
+
Възбуждаща любовна захар Love Sugar
В наличност
0.00
(0 Отзиви) Напиши мнение

Информация

Какво представлява любовна захар Love sugar?
Love Sugar e любовна захар, която успешно повишава сексуланата активност у нежната половинка. Безвреден натурален продукт, който лесно се разтваря в топли напитки. Може да се използва ежедневно като подсладител. Подходящ е както за жени, така и за мъже. Една-две лъжички, разтворени вечер в топъл чай, биха били чудесно допълнение към романтична вечер, изпълнена с много страст и любов!
Как действа любовна захар Love sugar?
Love Sugar е захар, която е обогатена с активни съставки, действащи възбуждащо и тонизиращо на жената. Подходяща е и за представителите на силния пол. Благодарение на нея, Вие може да подсладите чая или кафето си и след това да се насладите на много страст. Редовната й консумация засилва либидото, повишава сексуалния апетит и допринася за по-силни и наситени оргазми.
Какво съдържа любовна захар Love sugar ?
Любовната захар съдържа няколко природни и доказали се във времето сексуални стимуланти, като част от тях са:
Годжи бери екстракт - освен всички полезни свойства като супер храна, годжи бери има и силно тонизиращо въздействие върху половата система Жен-Шен - подобрява настроението, подсилва енергията и жизнеността на организма, изключително добър сексуален стимулант Трибулус терестрис - наред с многото ползи за здравето на организма, тази известна още от древността билка, действа възбуждащо и при двата пола
Кога се използва любовна захар Love sugar ?
При понижено сексуално желание При лиспа на сексуално желание За повишаване на либидото и общото тонизиране на организма За повишаване на възбудата За по-силен и интензивен оргазъм
Начин на употреба: Може ежедневно да се използва като разтваряте малко количество от захарта в чай, кафе или друга топла напитка. Няма спецефичен аромат и мирис. Напълно безвреден продукт.
Опаковка: 100гр
Доставка в дискретна опаковка

Характеристики

Brand:
Секс аптека

Отзиви

Рейтинг на продукта:
0.00 (0 Отзиви Общо)
 • 5 здезди
  0
 • 4 здезди
  0
 • 3 здезди
  0
 • 2 здезди
  0
 • 1 звезда
  0
Използвали ли сте този продукт?
Кажете нещо на останалите за него
Покажи мнения с:
5 здезди (0 Отзиви)
4 здезди (0 Отзиви)
3 здезди (0 Отзиви)
2 здезди (0 Отзиви)
1 звезда (0 Отзиви)

няма мнения, бъди първи добави мнение :)