B Swish - bnaughty Deluxe Unleashed Black

да
0.00
(0 Отзиви) Напиши мнение
92766300005
8799 лв
10689 лв
Вие спестявате: 1890 лв
+
Добави в количката
+
B Swish - bnaughty Deluxe Unleashed Black
да
0.00
(0 Отзиви) Напиши мнение

Информация

Bnaughty Deluxe Unleashed е безжичен куршум, който ще ви развълнува и ще ви вълнува или ще ви съдейства за часове водоустойчиво удоволствие. Използвайте дискретно и интуитивно дистанционно управление, за да изпитате всичките 6 мощни функции на копринено гладкия и перфектно оребрен силиконов куршум.

Bnaughty Deluxe Unleashed е универсална машина за удоволствие. Компактният копринено гладък силиконов куршум е водоустойчив и идеален за приключенски соло или публични изяви. Мощните пулсации са насочени към всички ерогенни зони на вашия партньор или партньор. Контролирайте 6-те функции с дискретно безжично дистанционно управление със специални червени бутони за включване /изключване и функционални бутони, или самостоятелно с вградени контроли на самия куршум. Независимо от това, че сте избрали да поемете контрола, Bnaughty Deluxe Unleashed е готов за игра.

За да използвате, просто натиснете и задръжте вградения бутон за захранване на куршума за 3 секунди, малка вибрация показва куршума е включено. За да използвате без дистанционното управление, натиснете отново вградения бутон, за да преминете през всичките 6 функции. За да използвате безжичното дистанционно управление, просто натиснете бутона за захранване, намиращ се на дистанционното управление, червеното фоново осветление показва, че устройството за дистанционно управление е включено. Натиснете функционалния бутон, за да преминете през всичките 6 функции. За да изключите, натиснете бутона за захранване, разположен на дистанционното управление, и натиснете и задръжте вградения бутон за захранване на куршума за 3 секунди.

Bnaughty Deluxe Unleashed е удобно задвижван от 2 батерии AAA в безжичното дистанционно и 1 X AA батерия в куршума (батериите не са включени). Куршумът Bnaughty Deluxe Unleashed е направен от непорест и лесен за почистване силикон. Най-лесният начин да почистите играчката си е със сапун и топла вода и оставете да изсъхне на въздух. Или, ако предпочитате, има много висококачествени почистващи препарати за играчки. Характеристики:
- 100% безопасни за тялото материали
- Цвят на задното осветление: червено
- Материал: ABS пластмаса, PU, силикон
- Обем: 3 , 5 cm
- Дължина на куршума: 9,1 cm
- Захранва се от: 1 x AA (не е включен), 2 x AAA (не е включен)
- Функции: 6
- Време за употреба: 3 часа
- Съдържание на кутията: 1 брошура с инструкции, 1 калъф, 1 безжичен масажор, 1 безжично дистанционно
- водоустойчиво
- двойка приятелски

Характеристики

Brand:
EM Bezkontrol

Отзиви

Рейтинг на продукта:
0.00 (0 Отзиви Общо)
 • 5 здезди
  0
 • 4 здезди
  0
 • 3 здезди
  0
 • 2 здезди
  0
 • 1 звезда
  0
Използвали ли сте този продукт?
Кажете нещо на останалите за него
Покажи мнения с:
5 здезди (0 Отзиви)
4 здезди (0 Отзиви)
3 здезди (0 Отзиви)
2 здезди (0 Отзиви)
1 звезда (0 Отзиви)

няма мнения, бъди първи добави мнение :)