ПРОМОЦИЯ!!! Вибратор Кибер кожа с тестиси Sweet Lover

В наличност
0.00
(0 Отзиви) Напиши мнение
152
6199 лв
6500 лв
Вие спестявате: 301 лв
+
Добави в количката

Информация

SweetSuper Cyber Skin Lover е вибратор от кибер кожа. Той е един от нашите бестселъри, най-търсеният и най-поръчваният от нашите клиентки. Кибер кожата е материал, който максимално се доближава до човешката плът. Допирът е почти реален, а кибер кожата е хипоалергенна, без мирис, еластична и нежна. Тя се отличава със своята еластичност и възможността да възвръща формата си. 

Тялото на този вибратор е добре оформено, в основата си има тестити, снабден е и с леко изпъкнали вени . Всичко това, наред с двустепенната му вибрация ще Ви отведат многократно на седмото небе. Подарявайки си този вибратор, Вие ще си подарите безброй реални и разтърсващи оргазми. Със сигурност тази играчка ще се превърне във Вашия най-добър приятел и в неговата компания никога няма да скучаете. Уникалната дебелина от 5см на телесния вибратор ще Ви накара да изпитате максимално удоволствие. 

Друг голям плюс е, че е водоустойчив и спокойно може да му се наслаждавате и в банята под душа или във ваната. Със сигурност в неговата компания ще бъдете най-щастливата жена. След всяко използване е пепоръчително да измивате секс играчката с топла вода и сапун. За по-дълъг живот на кибер кожата е желателно след употреба вибраторът да се измива и да се поръсва с талк. 

При поръчката на този продукт получавате подарък лубрикант Cupid Glide

Дължина на вибратора: 20см 

 • Използваема част: 17,5см 
 • Диаметър: 5см 
 • Цвят: телесен 

Работи с две алкални батерии 2АА 

Доставка в дискретна опаковка!

Характеристики

Brand:
BEZKONTROL C

Отзиви

Рейтинг на продукта:
0.00 (0 Отзиви Общо)
 • 5 здезди
  0
 • 4 здезди
  0
 • 3 здезди
  0
 • 2 здезди
  0
 • 1 звезда
  0
Използвали ли сте този продукт?
Кажете нещо на останалите за него
Покажи мнения с:
5 здезди (0 Отзиви)
4 здезди (0 Отзиви)
3 здезди (0 Отзиви)
2 здезди (0 Отзиви)
1 звезда (0 Отзиви)

няма мнения, бъди първи добави мнение :)