Спрей за задържане Ultra Delay Spray - 10ml

В наличност
0.00
(0 Отзиви) Напиши мнение
ultra_delay_spray1
3499 лв
5499 лв
Вие спестявате: 2000 лв
+
Добави в количката
+
Спрей за задържане Ultra Delay Spray - 10ml
В наличност
0.00
(0 Отзиви) Напиши мнение

Информация

Ultra Delay Spray е интимен спрей, предназначен да помогне на мъжете да контролират еякулацията си и да продължат сексуалния акт за по-дълго време. Той е създаден от 100% натурални съставки, които имат успокояващо действие върху нервната система и увеличават времето за задържане на еякулацията.

Спреят се нанася локално върху пениса и работи като локален анестетик, благодарение на което чувствителността на пениса намалява, а мъжът може да продължи сексуалния акт за по-дълго време. Времето за действие на спрея може да варира в зависимост от индивидуалните нужди и желания на потребителя.

Ultra Delay Spray е лесен за употреба и е съвместим с латексови презервативи. Преди употреба е препоръчително да се измие пениса с топла вода и сапун, за да се отстранит евентуални остатъци от лубриканти или други продукти. След използване, спреят може да се измие с топла вода и сапун.

Ultra Delay Spray е идеален за мъже, които търсят начин да подобрят сексуалната си издръжливост и да удовлетворят партньорката си. Доставя се в удобен 10 мл спрей флакон, който е лесен за носене и използване, където и да сте.

Отзиви

Рейтинг на продукта:
0.00 (0 Отзиви Общо)
 • 5 здезди
  0
 • 4 здезди
  0
 • 3 здезди
  0
 • 2 здезди
  0
 • 1 звезда
  0
Използвали ли сте този продукт?
Кажете нещо на останалите за него
Покажи мнения с:
5 здезди (0 Отзиви)
4 здезди (0 Отзиви)
3 здезди (0 Отзиви)
2 здезди (0 Отзиви)
1 звезда (0 Отзиви)

няма мнения, бъди първи добави мнение :)