Сутрешен секс или вечерен секс – Кое е по-добро?

danisex danisex
12/06/2023
0

Разбирам, че може да сте любители на сутрешния секс или можете да предпочетете по-късните часове на вечерта за интимни моменти. Независимо кога решите да се насладите на секс, има своите уникални предимства.

Сутрешният секс

Сутрешният секс, може би с пижамата още на вас и неприятния ви сутрешен дъх, може да изглежда не много сексапилно, но на практика има няколко положителни страни. Този интимен момент може да ви даде допълнителен заряд на тестостерон (или естроген, ако сте жена), стимулира освобождаването на окситоцин, известен като "хормон на гушкането", което прави връзката ви с партньора по-близка, и може значително да подобри настроението ви - поне до момента, когато станете и трябва да се подготвите за работа!

Ако сте загрижени, че нямате достатъчно време, сутринта преди работа може да бъде отлична възможност за секс под душа. Това ви позволява да се насладите на интимния момент, след което бързо можете да се измитете. За по-голям комфорт и удоволствие, съществуват специални аксесоари и продукти, като белезници с вакуумни вендузи и дръжка за засмукване, които могат да направят водната игра още по-забавна и удовлетворителна.
Вечерният секс

Вечерният секс, преди да се потопите в света на сън, е един от най-обичаните и традиционни моменти за интимност. Този времеви момент в края на деня ви предоставя ценно време за да се насладите на връзката си и да изпитате интимния контакт в неговата пълна прелест. Когато всички домакински и професионални задачи са приключили, децата спят и няма прекъсвания, вие и партньорът ви можете да се потопите в този момент на взаимност и удоволствие.

Добрият оргазъм, който можете да постигнете преди сън, не само ви предоставя физическо удоволствие, но и има психологически положителни ефекти. В процеса на секс или мастурбация се освобождават ендорфини - хормони на удоволствието. Тези ендорфини имат успокояващ и релаксиращ ефект върху вас. Те могат да ви помогнат да се отпуснете и да се освободите от дневния стрес и напрежение. След такъв удовлетворителен оргазъм, сънят може да настъпи по-лесно и да бъде по-приятен, като ви позволява да се събудите по-освежени и готови за новия ден.
Така че, независимо дали предпочитате сутрешен секс или интимни моменти през вечерта, важно е да откриете време за своята връзка и да се наслаждавате на положителните влияния на секса върху вашето физическо и емоционално благополучие.


Коментари

Няма намерени мнения