Топ 10 на аналните играчки – по нещо за всеки

danisex danisex
11/08/2023
0

Независимо дали сте експерт по анален секс или за първи път ще пробвате, намирането на правилната анална играчка за вас е важно за удоволствието и комфорта. С толкова много различни видове анални играчки, които могат да вибрират, да се надуват, изработени от метал, стъкло, силикон и много други, може да бъде непосилно да се опитате да намерите перфектния модел.

Въведение в аналните играчки

Аналните играчки са едни от най-разпространените форми на играчки, които се използват за анална и простатна стимулация. Използването на много лубрикант и правилната играчка може да доведе до задоволително усещане, което идеално се слива с вашия оргазъм. Разбира се, не всеки се радва на анална стимулация, а за тези, които харесват, може да е трудно да намерят подходящата играчка за себе си поради голямото разнообразие на пазара.

За щастие екипът на сайта ни, създаде най-добрия списък с анални играчки за всеки пол и предпочитания за стимулация. 

1. Комплект от 3 бр. анални разширители от силикон за анален секс за начинаещи - идеалният спътник за начинаещи потребители на анални играчки, елегантната заострена форма на тези тапи позволява изключително лесно поставяне, когато се комбинира с лубрикант на водна основа. Разширената основа ви помага да не ги вмъкнете твърде далеч, а множеството размери насърчават аналното разтягане на малки, безопасни стъпки.

Анален комплект Anal Set Black - кликни ТУК или върху снимката!

2. Метални разширители с камъче - идеални за тези, които искат да увеличат размера на аналната си играчка, тези метални тапи за дупе са толкова красиви, колкото и стимулиращи. Хладният безопасен за тялото метал е чувствено възбуждащ, а украсеният със скъпоценни камъни край е перфектният завършек, на който вашият партньор или вие самите да се възхищавате.

Анален разширител ANNI Round T1 size S кликни ТУК или върху снимката!

3. Метален бът плъг с дълга опашка - Подобрете следващата си ролева игра с чувствено мека опашка от изкуствена кожа със страхотна гладка метална тапа. Движейки се заедно с тялото ви, тази опашка ще зарадва и развълнува партньора ви и ще ви помогне да разкриете дивата си страна.

Анален разширител с опашка Pink Kitty кликни ТУК или върху снимката!

4. Анална тапа за дупе от прозрачно стъкло -   За тези, които обичат да експериментират с температурни игри, тази прозрачна стъклена тапа е идеалната възможност, след като бъде оставена да се охлади в хладилника за час или два. Съществуват различни видове и модели, вие изберете. Кликни ТУК и разгледай всички!

Стъклено дилдо GLASS ROMANCE.


5. Простатни стимулатори с вибрация - това е анална играчка за мъже, освен стимулация, тя осигурява и масаж. Чрез прикрепения вибро куршум към нея, тя предоставя приятно гъделичкане на топките по време на стимулация на простатата.

Простатен Масажор Fancy Boy

Коментари

Няма намерени мнения