Видове вибратори - ръководство за начинаещи - Част 1 - ва

danisex danisex
11/10/2023
0

Често срещани в спалните на много потребители на секс играчки, вибраторите са идеалният спътник за лягане както за самостоятелно, така и за партньорско използване. С толкова много различни видове вибратори, ние създадохме това ръководство, за да ви помогнем да разберете какви са те и кои може да са най-добри за вас.

Какво е вибратор и как да го изберете?

Вибраторите са просто секс играчки, които вибрират. Както всички секс играчки, вибраторите се предлагат във всички различни форми, размери и стилове. Въпреки че често се разглеждат като секс играчки за жени, мъжете също могат да получат удоволствие от многото различни видове вибратори, които се предлагат.

С толкова много различни вибратори, от които да избирате, тук в bezkontrol.com разбираме, че намирането на перфектния вибратор може да изглежда трудна задача. Затова създадохме това лесно за потребителя ръководство, за да ви помогнем да изберете своя първи (или пореден) вибратор с нас. Можете да използвате това ръководство, за да решите коя форма, стил, размер и дори обиколка ще увеличат максимално удоволствието ви.

Избор на вашия перфектен вибратор

Как да решите от каква стимулация се нуждаете?

Поиграйте си малко със себе си следващия път, когато сте под завивките или под душа, и решете кой тип стимулация е най-подходящ за вас. Всеки човек е различен, някои предпочитат стимулация на клитора, други предпочитат вътрешното проникване за G-точката, а трети харесват от всичко по малко. Ако купувате вибратор за партньора си и не сте сигурни, следващия път, когато сте в спалнята, му задайте няколко въпроса за това какви усещания са приятни и какво предпочитат.

Колко мощен искате вашият вибратор?

Ако не сте сигурни колко мощна искате да бъде вашата играчка, изборът на многоскоростен вибратор може да е най-добрият вариант за вас. Тези играчки обикновено са малко по-скъпи, но също така осигуряват по-дълготрайно удовлетворение поради възможността да промените колко стимулация искате с едно натискане на бутон.

Всеки има различни нива на чувствителност, някои предпочитат меки нежни удари, докато други използват мощни пулсации, за да им помогнат да постигнат оргазъм. Тъй като всички играчки имат свои нива на мощност и настройки за вибрация, може да е трудно да разберете какъв вид харесвате, ако сте начинаещ. Ето защо препоръчваме да посетите нашият сайт bezkontrol.com да разгледате вибраторите ни и когато се спрете на някой да се обадите на нашите продавачи, те винаги ще ви дадат добър съвет.


Различните видове вибратори:

1. Малки вибратори за клитор – The Bullet Vibrator

Малък по размер, но голям по мощност. Вибраторът тип куршум е перфектната опция за използване като първи вибратор само за (външна) стимулация на клитора. Поради малкия си размер те са дискретни и лесни за съхранение. Въпреки че не позволявайте на малкия им размер да ви заблуди, акумулаторните куршуми имат едни от най-мощните вибрации на пазара (ако предпочитате повече мощност, винаги избирайте акумулаторен вибратор).

Препоръчваме да ги използвате само за външна стимулация и те могат да се използват за стимулиране на всички области на тялото ви. Можете да започнете, като погладите куршума по зърната си, след което бавно се придвижете надолу към краищата на бедрата. След това с малко лубрикант прокарайте мощния си куршум през клитора си и оставете вибрациите да ви отведат до оргазъм.

Характеристики на вибратора Bullet:

Малък и преносим.
Предлага мощни вибрации (особено презареждащи се куршуми).
Лесен за използване самостоятелно и по време на секс.

ВИЖ ВСИЧКИ МИНИ ВИБРАТОРИ ТУК!

2. Вибраторът на G-точката:

Класическият вибратор за G-точка в пълен размер е за онези дами, които предпочитат проникването и стимулацията на G-точката. Тези многофункционални секс играчки могат да се използват и за стимулация на клитора или да се разтриват около ануса и перинеума. Ако искате да използвате вибратор за анална стимулация, ви препоръчваме вибриращ вибратор за дупе/анална тапа, тъй като тези играчки са специално предназначени за анална употреба. Повече за аналните вибратори по-късно...

Ако се стремите към вагинална стимулация на G-точката, важно е да изберете вибратор с извита дръжка или такъв, който е гъвкав и огъващ се, за да уцели мястото.

Характеристики на вътрешните вибратори:

С фалическа форма за вътрешен масаж и масаж на G-точката.
Предлагат се в различни размери.
Може да се използва както вътрешно, така и външно.

ВИЖ ВСИЧКИ G-SPOT ВИБРАТОРИ ТУК!

3. Вибратор тип зайче:

Топ избор за първи вибратор, независимо дали за самостоятелна употреба или с партньор...

Често разглеждани като класическа секс играчка, вибраторите тип зайче предлагат както клиторна, така и вътрешна стимулация, като същевременно създават по-интензивен оргазъм навсякъде. Стволът на вибратора  (подобно на вибраторите с фалическа форма) е проектиран да се използва вътрешно, като често предлага усещане за въртене и тласкане, за да имитира полов акт и да достигне тази G-точка. Заекът разполага и с „заешки уши“, които са позиционирани идеално, за да седят на клитора, често пулсиращи и предлагащи различни нива на вибрация, за да издигнат нещата на следващото ниво.

Характеристики на Rabbit Vibrator:

Двойно удоволствие, предлагащо както вътрешна вагинална стимулация, така и стимулация на клитора с помощта на „заешки уши“.
Стимулиране на G-точката от въртене и вибрация функционира в ствола на играчката.
Много форми, размери и цветове за перфектно прилягане.

ВИЖ ВСИЧКИ ВИБРАТОРИ ТИП ЗАЙЧЕ ТУК!

4. Вибриращи "яйца"

Вибраторът любовно яйце има подобна форма на традиционните кегел топки. Кръглата му мека форма и ръбове ги правят идеална играчка за начинаещи. Можете да използвате тези вибриращи яйца външно, като бавно ги прокарвате по зърната, клитора или други части на тялото си, както желаете. Друго отлично качество на любовните яйца е, че някои се управляват дистанционно. Екстра палав! Екстра забавление! Дайте на вашият партньор властта и контрола върху това и се наслаждавайте на неговия избор за това, колко силно или слабо да вибрира във вас...

Характеристики на вибратора Love Egg:

Външна и вътрешна вибрационна стимулация.
Много от тях имат дистанционни управления, идеални за игра на двойки.
Малък и дискретен.

ВИЖ ВСИЧКИ ВИБРИРАЩИ ЯЙЦА ТУК!

5. Анални вибратори:

Ако обичате малко анална игра или искате да експериментирате с нея, тогава аналните вибратори са идеални за вас. Аналните вибратори се предлагат в различни форми и размери, извитите тапи за дупе са идеалната форма за масажиране на простатата. Ако сте начинаещ в областта на ануса, съветваме ви да започнете с малка анална играчка, като малки анални перли или малка вибрираща тапа за дупе. Запомнете, винаги използвайте анален лубрикант с всяка анална играчка от съображения за безопасност и максимално удоволствие!

Характеристики на анален вибратор:

Обикновено по-голям от стандартен вибратор с куршуми.
Изработен със заострен връх и разширена основа за по-лесно поставяне и отстраняване.
Никога не използвайте една и съща играчка за вагинална и анална стимулация поради хигиенни причини.

ВИЖ ВСИЧКИ АНАЛНИ ВИБРАТОРИ ТУК!

Коментари

Няма намерени мнения