Мултиоргазъм?

Мултиоргазмът или множественият оргазъм е способността да достигнеш няколко последователни оргазма. Това е присъщо изкуство на жените. Просто им е заложено по природа. Някои мъже обаче също правят опити в тази насока и можем да кажем, че постигат успехи. Тук, разбира се, е необходима повече усърдна секс стимулация и вариации на различни техники и пози.

От друга страна, има жени, при които мултиоргазмът е задължителен елемент от секс изживяването им. При тях това е единственият начин да изпитат пълно сексуално задоволство. Те са напълно наясно с това и съответно са усвоили нужните умения, за да го постигнат.

И не си мислете, че тази магия е достижима само и единствено с наличието на дългогодишен партньор. Ако сте съвременна еманципирана жена, ще успеете адекватно да обясните на половинката си какви са вашите сексуални желания и как да ги удовлетвори.

Към тази „картина“ ще включим и умението да дишате правилно. В тантра йогата има специална техника (Кралска пранаяма), която ви предоставя един по-специфичен начин на комуникация без думи. По време на секс Диханието на кобрата разширява възприятията ви отвъд видимото. Тя отваря долните чакри и синхронизира мъжката и женската сексуална енергия. В комбинация с подходящата стимулация – ръчна, орална или с помощта на секс играчки – гарантирано ще достигнете няколко последователни оргазма.

Така че – искате ли мултиоргазъм? Ами получете си го! Изучете тялото си, практикувайте, забавете темпото, освободете се от задръжките, вземете по-голямо количество лубрикант и действайте.