5 секс аксесоара, от които се нуждаете на момента

Боже! Чувствам се ужасно, нужно ми е нещо разтоварващо... Тази дума: "НУЖДА" - Тя ни изпълва и ни дава обещание за неописуемо удовлетворение. За да бъдем честни, колкото и да са страхотни, въпросните секс аксесоари не са точно "нуждата на живота". Те са по-скоро като черешката върху тортата, сосът за пържолата и т.н.... Точно както детските играчки и играчките за възрастни вълнуват сетивата, подобряват играта и провокират към творчество. Ето кои са нашите топ пет предложения: 

1. Лубрикантът 

Това е може би най-лесно достъпният секс стимулатор, който би трябвало да си заслужи почетно място на нощните ни шкафчета. Защо ли? Лубрикантът добавя чувствено "приплъзване" на всяка сексуална активност, независимо дали говорим за проникващи удоволствия, любовна прелюдия, ръчна стимулация, еротичен масаж .... 

Възбуждащите спрейове и лубриканти повишават усещанията и чувствителността. Да бъдеш достатъчно влажен може да бъде източник на безпокойство за редица, тъй като има много случаи, когато тялото ни не може да се справи с действието и ни е нужен помощник. Така че, не се замисляйте много! 

2. Силиконов вибратор 

Оргазмите са като апетитът - колкото повече, толкова по-голямо желание за още имаш. И ако при мъжете финалната права може да бъде премината скорострелно, на жените им трябват поне 20 минути непрекъснато стимулиране. Ето защо имате нужда от подходящата секс играчка 

Проучванията показват, че 60 процента от жените винаги или понякога използват играчка за мастурбиранеа осем от десет я използват само за клиторна стимулация. 

Съвременните вибратори предлагат ескалиращи, възбуждащи и пулсиращи усещания, които придават учудващо разнообразие на любовният ни живот. 

Да си говорим откровено - няма нищо по-възбуждащо от секси изрязаното дантелено бельо... 

Това подтиква към доста пъстра палитра от фантазии - нали? 

4. Сет от секс топчета  

Анални или вагинални, а защо не и двата вида?! Любовните топки ни помагат да определим нашия персонален компютър и да накараме тялото ни да го упражнява автоматично. За да достигнете и отдадете необходимото на G-точката си например не се колебайте - вземете си вагинални топчета. 

Аналните топчета пък предоставят удивителни усещания и за двамата партньори, когато се използват по време на полов акт. 

Едновременният оргазъм след три минутна страст е присъщ за телевизионния екран. Истината е, че за двойките в реалността това не е точно така. На жените и мъжете им е нужно различно време, за да достигнат кулминацията си. Ето защо експертите са измислили секс аксесоари за двойки, които да спомогнат за правилната стимулация на съответната ерогенна точка. А и не мислите ли, че наблюдаването на това как партньорът ви се самозадоволява е достатъчно възбуждащо само по себе си? 

Съвета ни е - Подобрете еротичните си приключения!