Накратко за презервативите

След всички тези приказки от страна на мъжете, че презервативите разрушават настроението, блокират усещанията или са твърде стегнати, ще решим, че тези каучукови обезопасителни средства са капан за изтезания за мъжкия инструмент. Истината е, че мъжете мразят презервативите, защото просто не са открили своята марка. Имайки предвид това, може би е време да преосмислите значението и употребата на презерватива?

Въпреки, че не е широко разпространено, през последните години технологията за изработка на презервативи значително се развива.

Пробивът в тази насока включва ултра-тънки материали и игриви текстури, които реновират иначе скромния външен вид на презерватива, превръщайки го в джобна машина за развлечения. С новите футуристични технологии, като LELO Hex например, вие ще имате възможността да опознаете нови измерения на усещанията.

Пазара разполага с богата гама от размери и стилове, които ще ви помогнат да се чувствате комфортно и да накарате интимният си партньор да подивее.

Презервативът е един от най-използваните методи за контрацепция и предпазване от болести предавани по време на секс, така че бъдете отговорни. Съхранявайте го правилно, следете за срока му на годност и не използвайте лубрикант, тъй като това може да доведе до изхлузване.