Какво ви харесва в леглото, според вашата зодия - част втора

Рак (21 юни - 22 юли) 

Управляващата планета на Раците е Луната, което прави този знак невероятно романтичен и творчески настроен. Подобно на Риби, водата, която е ръководеща тяхна сила ги прави изключително възприемчиви. Резултатът е щедър, силен любовник, чиято мощна похот наистина ви въвлича в любовната игра, понасяйки ви към екстаза.  

Раците обичат дългите сеанси, както и даването и получаването на орален секс. От тук идва и предпочитанието им към използването на всякакъв вид вибратори. 

Най-добри сексуални партньори: Рак, Скорпион, Риби, Телец, Дева и Козирог. 

Лъв (23 юли - 22 август) 

Когато става въпрос за секс, можете да разчитате на Лъва. Той успешно комбинира постоянното си мощно либидо със своята стихия - драмата.  

Харизматичните Лъвове са страстни в леглото и в никакъв случай не са свенливи, тъй като те процъфтяват, когато са в центъра на вниманието. Това се доказва от любовта им към примамливата съблазън и любовна игра, което е предпоставка, че няма да видите Лъв в обикновено бельо - не, тяхното ще бъде пламенно и свръх еротично бельо! 

Особено мощна ерогенна зона при Лъвовете е техният гръб (така че впийте спокойно нокти в него!). 

Най-добри сексуални партньори: Лъв, Овен, Стрелец, Близнаци, Везни и Водолей. 

Дева (23 август - 22 септември) 

Девите всъщност изобщо не са девици. Те се посвещават на организацията и преследват съвършенството във всичко - което е отлична новина за всеки, който споделя леглото си с тях. 

За Девата сексът не е започнал, докато чорапите на партньора му не са на 100% отстранени. Освен това, те нямат и никакви притеснения относно инициирането на после-следващо обсъждане ("Как ти се стори сексът?", "Искам да бъда най-добрият партньор, който някога си имал/а"...). Те са изключително нежни и техният основен ангажимент е удовлетворението на партньорът им.  

Най-добри сексуални партньори: Дева, Телец, Козирог, Рак, Скорпион и Риби. 

Везни (23 септември - 22 октомври) 

Везните, също както Телците, се управляват от планетата Венера. Това обяснява техният изтънчен вкус и любов към съвършенство. Везните обичат да бъдат стимулирани психически и вербално, така че флиртът е от голямо значение за тях. 

Ако сте Везни, всичко красиво автоматично ви привлича. Обичате да бъдете героят на сцената, облян от светлината на свещите.  

Везните са изключителни любовници, защото се стремят да поддържат равенството във всичко, което правят, а партньорството идва естествено за тях. Позата 69 е тяхна любима и те страшно обичат да им говорите мръсно. 

Най-добри сексуални партньори: Близнаци, Везни, Водолей, Овен, Лъв и Стрелец.