Какво ви харесва в леглото, според вашата зодия - част трета

Скорпион (23 октомври - 21 ноември) 

Скорпионите се управляват както от Марс, така и от Плутон - планети, които се занимават съответно с желанието и трансформацията. Тази експлозивна комбинация довежда до това Скорпион да бъде всеобщо известен като "сексуален хищник" - родените под този знак са изключително страстни и излъчват сексапил, където и да отидат. 

Скорпионите са естествено силни хора, които могат да поставят себе си във всякакви садо-мазо сценарии, стига те да са тези, които държат контрола.  

Ако сте Скорпион, може да откриете, че най-съкровените ви желания са доста крещящи и аксесоарите стил Б.Д.С.М. ви пасват напълно.

Най-добри сексуални партньори: Рак, Скорпион, Риби, Телец, Дева и Козирог. 

Стрелец (22 ноември - 21 декември) 

Чувството за хумор на Стрелеца говори за това, че той никога няма да има неловък сексуален момент. Какъвто и да е гафът, той просто ще му се надсмее и ще продължи напред.   

Известни като вечни скитници и търсещи новото, Стрелците са сексуално освободени и винаги се опитва да правят различни неща. 

Стрелецът е изобразяван като ловец, така че той обича да преследва потенциалните си партньори и го прави пламенно. Родените под този знак са също така и естествени пътешественици, така че случаен секс на екзотично място наистина се вписва в плановете им. 

Най-добри сексуални партньори: Овен, Лъв, Стрелец, Близнаци, Везни и Водолей. 

Козирог (22 декември - 19 януари) 

Козирозите са големи фенове на редовния, спортен секс и се славят с голяма издръжливост. Подобно на Телец и Дева, Козирозите са земен знак. Това ги прави доста похотливи и ориентирани към целта, а именно великолепния оргазъм! 

Козирогът се управлява от Сатурн, планетата на репресиите, така че сексуалната игра, която включва оргазъм извън всякакви граници, е точно в тяхната сила. Козирозите обичат да се глезят, така че очаквайте да притежават най-новите секс играчки, най-висококачествените лубриканти и най-уникалното бельо предлагано на пазара. 

Най-добри сексуални партньори: Телец, Дева, Козирог, Рак, Скорпион и Риби. 

Водолей (от 20 януари до 18 февруари) 

Водолеите са известни с активното си въображение и любовта си към фантазията. Те също така са силно независими и често поемат ръководната роля в спалнята. 

Родените под този знак вероятно ще ви включат в ролева игра и няма да имат проблем да изразят най-дивите си еротични сценарии. Ако имате достатъчно късмет да правите секс с Водолей, скоро ще откриете, че те обичат да експериментират и са отворени и честни за това, което им харесва. С Водолеят сексът рядко скучен! 

Най-добри сексуални партньори: Водолей, Близнаци, Везни, Овен, Лъв и Стрелец. 

Риби (19 февруари до 20 март) 

Рибите са изключително интуитивни и състрадателни души, което ги прави фантастични партньори. Те са страхотни при дешифрирането на това, което любимият им жадува, след което го прилага през цялата нощ! 

Да бъде във или близо до вода е най-добрият начин Рибата да се отпусне, така че онези от вас, които търсят по-"дълбок" секс, просто предложете на партньора си Риба освежаващ душ или гореща вана.   

Най-добри сексуални партньори: Скорпион, Риби, Телец, Дева и Козирог.