Няколко бързи съвета, чрез които да превърнете спалнята си в светилище за секс

Ако някога сте страдали от пристъп на безсъние, вероятно сте чували този съвет: Направете спалнята си светилище за спокоен сън. Е, експертите всъщност са доста ясни по този въпрос. Сънят е важен, но също така е важен и сексът (а от друга страна изследванията показват, че той всъщност може да ви отпусне и да ви помогне да се впуснете в по-здрав нощен сън.) Така че нещата са взаимосвързани. 

И тъй като съветите за релаксираща спалня са доста, решихме да ви дадем няколко и на тема по-добър секс, т. е. как да превърнете спалнята си в място, което вдъхновява сексуалния Ви живот. 

На първо място - създайте си уединеност.  

Добрият, ползотворен секс изисква пълно отпускане на сетивата. Ето защо, ако искате да инвестирате в качествен сексуален живот и още по-качествена секс стимулация придружена с всички екстри като охкания, стенания и звучни ролеви игри, трябва да инвестирате в звукоизолация на стаята си, както и в добра ключалка, особено ако сте семейни и имате деца.  

Друго важно нещо е да си осигурите комфорт.  

Да правиш секс в кола или асансьор, или в тоалетната на самолет може да бъде доста горещо - но то също така е и хипер неудобно, - чисто физически - което вероятно е и причина да се радваме на подобни експлойти само по специални поводи (и с много специални хора!).  

Ако наистина сме честни - трудно е да достигнеш оргазъм, когато усещаш, че получаваш крампа или ти убива на гърба... 

Не забравяйте да добавите и така важните секси щрихи. 

Първосигналните ни инстинкти са подвластни на онова, което виждаме около себе си. В случай, че преследвате по-хард преживявания, поставете в спалнята си удобни за това предмети. Разбира се не е нужно да превръщате помещението в Червена стая на болката, но определено можете да добавите някои превъзходни секси щрихи, които ще ви подпомогнат да развихрите въображението си.  

Пъхнете една маска за очи под възглавницата си или прикрепете към рамката на леглото си белезници. Подобни малки препратки ще бъдат на пръв поглед незабелязани за останалите, но в същото време ще са винаги на разположение, когато любовната игра премине в следващото си ниво.