Отпразнувайте Свети Валентин с нов сет секс играчки

В месеца на любовта сме. Месеца, който спокойно може да превърнете в ревю на хитовият „Fifty Shades of Grey“, превърнал се в своеобразна емблема на чувствените, леко извратени и спиращи дъха садо мазо секс играчки.

Независимо дали сте пламенни феновете на петдесетте нюанса или предпочитате свои собствени цветове, няма да сгрешите ако приемете ролята на роб или доминант в следващата си любовна увертюра.

А какво ви е необходимо? Започнете с набор от Б.Д.С.М. аксесоари – маски, белезници, камшици, топки за уста, разбира се еротично бельо. Със сигурност инвестирайте и във вагинални или анални топчета, както и секс стимулатори. А накрая просто се отдайте на чисто блаженство.

Денят на Свети Валентин не е само за двойки (и със сигурност не само за хетеро двойки, въпреки тежката хетеросексуалност, която виждаме в медиите). Той също така може да бъде чудесно напомняне, че заслужаваме малко еднолична любов. Да. Спрете да мислите за другите и помислете за себе си!

Каквито и да са вашите планове за Деня на Свети Валентин, обаче, надяваме се това да бъде една релаксираща, романтична, страстна нощ, такава за каквато досега само сте фантазирали. Отделете време - заслужавате го!