Секси костюм и ролева игра - как да преодолеете страховете си

Не всеки има подходящата настройка да се облече в латексово облекло, - разкриващо доминанта в него - и да се впусне в определена ролева игра. Да, истина е, че повечето секс фантазии са свързани именно с някоя фатално възбуждаща порно сцена, но когато се стигне до еднолично изпълнение страховете се обаждат.

Обличането на секси бельо наистина помага за стимулиране не само на собственото въображение, то също така помага да се свържете по-дълбоко с емоциите, настроението и характера, който желаете да изиграете в онези интимни моменти. И стига да го приемете без задръжки, това може да бъде едно невероятно овладяващо и уверено изживяване.

Не се паникьосвайте!

На първо място е важно да изберете ролята, която най-много ще приляга на вас като индивидуално същество. Тази, в която ще се чувствате най-комфортно. И която ще отговаря напълно на желанието, което желаете да задоволите. И подобно на всичко ново, придобивате умения и увереност чрез практика.

Второ – не е нужно да се впускате директно в дълбокото. Започнете с по-бавни стъпки. Например купете си еротично бельо и го съчетайте с камшик или белезници и маска за очи. Наблюдавайте партньорът си. В края на краищата, той е този, който се възбужда от гледката на тялото ви, обвито съблазнително в дантела… или кожа.

Не забравяйте, че сексуалното удоволствие е толкова психологическо, колкото и физическо. Дайте си време, за да поглезите тялото си в подготовка за секс играта. Процесът ще ви накара да се отпуснете максимално и да извадите най-доброто от себе си. Прекарвайте известно време, всеки ден, акцентирайки върху всички зони от тялото ви, които ви правят красиви, както отвътре, така и отвън. В края на краищата ние сме най-върлите си критици и същевременно на това с положителна нагласа можем да издигнем самочувствието си.