Не забравяй да разгледаш нашите промоции! Виж промоциите!
Забрави да завършиш поръчката си, направи го тук: Към количката

Защо мастурбацията е полезна за вас (и как да я подобрите) - част втора

Може изобщо да не ви се вярва, но мастурбирането може да подобри здравето на косата ви. Майк Роузен, съосновател на YouBeauty, изтъква, че: "Всеки космен фоликул има кръвоносен съд, а правилното функциониране на кръвният поток е основна причина както за вътрешната, така и за външната красота."

Така че - засилената циркулация на кръвта след оргазъм, предизвикан от любовта към себе си означава, че подхранвате и … косата си.

Истината е, че точно както при желанието за секс с партньор, така и при желанието за самозадоволяване е необходимо подходящо настроение. Това е така, защото когато мозъкът ви е претрупан, възбудата се „разсейва“. Ключът е да направите каквото е необходимо, за да се отпуснете. Поемете дълбоко дъх, изключете телефона си, приглушете осветлението, пуснете си музика, запалете ароматни свещи, сипете си чаша вино… - всичко, което да завладее сетивата ви.

Изработете си и сексуална карта на възбудата, било то чрез специална поза или секс аксесоар. За да намерите правилното за вас, експериментирайте с бързината, натиска и движенията. Можете също така да оставите бельото си за допълнителна секс стимулация или да го премахнете изцяло. И не забравяйте да поемете дълбоко въздух, когато се доближите до оргазъм. "Дишането през носа и през устата спомага за окисляването на организма и съответно по-засиления кръвен поток, който задейства нервната система, отговорна за реакциите при сексуалния цикъл." - казва Ван Кърк.

По време на мастурбация жената се нуждае средно от около 4 минути стимулация, преди да удари своя връх, според изследователи от университета Браун. Ако ви отнема повече време и искате да ускорите нещата, изберете вибратор с регулируеми настройки на скоростта. Други идеи: "Някои жени използват възглавници или мастурбират под душа, използвайки водното налягане", казва Гриър. - Става въпрос за това да експериментираш с удоволствието си.

Освен това имайте в предвид, че споделянето на самозадоволяването с партньора ви, показва, че се чувствате комфортно в тялото си, а това е адски секси – не се свенете!