Не забравяй да разгледаш нашите промоции! Виж промоциите!
Забрави да завършиш поръчката си, направи го тук: Към количката

Нека си го кажем - мъжете и жените копнеят за секс по различно време

Забавна информация: Както изглежда има и "оптималното време за секс".

Обичате нощния секс или сте типичен представител на сутрешния маратон? Според едно ново проучване, времето, в което искате да правите секс всъщност се оказва, че има пряка зависимост с пола.

Известен бранд за секс играчки инициира проучване с над 2300 участници и установи, че жените предпочитат да правят секс в промеждутъка от 23:00 часа до 2:00, докато мъжете се чувстват по-възбудени от 6:00 до 9:00 сутринта, съобщават от NBC в Чикаго. Проучването заключи още и, че "оптималното време за секс" при дамите е 23:21 ч., а при представителите на силния пол - 7:54 сутринта.

Това подбужда доста въпроси от рода на: Кои са тези жени, които са сексуално активни толкова късно? Ходят ли на работа? Имат ли деца? Което предизвиква експертите да направят и допълнително проучване, което да дешифрира в кои нощи от седмицата тези хора изпитват нуждата от секс стимулация. Би било много правдоподобно, ако това се окажат уикендите, нали?!

Друг изкушаващ въпрос е: Ако различните полове искат секс по различно време как тогава изобщо се засичат? Изследването показа, че хората са склонни да се сдвояват с партньори, които имат подобни сексуални желания – и все пак The Daily Mail съобщава също, че само 2/3 от жените и 1/2 от мъжете казват, че желаят секс по едно и също време.

Определено бихме повярвали, че има време от деня, в което мъжете са по-склонни да бъдат възбудени от жените, и обратно, но чак да се определя точен час за това - без да вземем предвид обстоятелствата в ежедневието ни, това колко сън сме взели и изобщо цялостното ни настроение е малко пресилено...

Така че правете секс тогава, когато желаете без да взимате в предвид часовата зона- експертите са си експерти!