Не забравяй да разгледаш нашите промоции! Виж промоциите!
Забрави да завършиш поръчката си, направи го тук: Към количката

Най-добрата стимулация за чувствителен клитор?

Съвсем справедливо клиторът се разглежда като ключов възел в сексуалното удоволствие на жените. Изброени са хиляди трикове, съвети и похвати за извличане на максимума от клиторната стимулация, но това, което често се пренебрегва, е огромния брой жени с по-чувствителни атрибути.

За тези от вас, които попадат в тази категория, екстремната клитор стимулация може да бъде трудна и болезнена, но това не бива да бъде пречка за достигане на оргазъм.

При човешкото тяло, като цяло, удоволствието, постигнато чрез секс с партньор или мастурбация, се свежда до познаването на самото тяло и до знанието на това на какво е способно то.

И така, ако вече сте притежателка на секс играчка, експериментирайте с различните ерогенни области по тялото си. Ключът е да извлечете максимума от чувствителния клитор чрез непряка стимулация. Играйте с района около върха на клитора, а не със самия връх, по този начин можете да получите удоволствие без да изпитвате какъвто и да било дискомфорт.

Ако вибраторът ви притежава различни степени на вибрация, варирайте в скоростите. Само защото директното стимулиране понякога трябва да се избягва, не означава, че мощните вибратори са извън употреба.

Важно е да запомните, че вибрациите са като звукови вълни - те пътуват през повърхността на кожата, към която са приложени. Една много мощна играчка, приложена на няколко сантиметра от клитора, може да доведе до големи клиторни оргазми без дискомфорт.

Друго, което може да помогне е играчка с малка площ на действие, която ще ви позволи да насочвате стимулирането  в областите, в които желаете, без да засягате чувствителната. 

В заключение е важно да се помни, че клиторът далеч не е единствената ерогенна зона за сексуално удоволствие. Клиторните оргазми, макар и най-често срещани и най-лесно постигнати, са само един от редицата видове оргазми, които съществуват.