Не забравяй да разгледаш нашите промоции! Виж промоциите!
Забрави да завършиш поръчката си, направи го тук: Към количката

Заключете го! Ключът към целомъдрието – новия хит сред секс играчките!

Изглежда, че е естествена човешка реакция, когато нещо е забранено То да стане още по-привлекателно. Шоколад, червени бутони, оргазми ...

Този тип секс играчки за целомъдрие могат да се използват от двойки, поотделно и като част от ролева садо мазо игра. За някои, целомъдрието се използва ситуационно. Но за тези, които го интегрират в начина си на живот, ще ви кажем, че има специален ден от годината, посветен на Целомъдрието на мъжете (15-ти февруари).

Не сте чували за това преди? Не ви обвиняваме! Исторически погледнато, целомъдрието е предназначено предимно за жените, за да се запази дамата "чиста" и девствена. Днес, то е по-често срещано при мъжете и то в рамките на фетиша и БДСМ общността. Използва се за секс стимулация, тъй като целомъдрието принуждава човека да се откаже от сексуалната си свобода.

Неспособен да получи достъп до пениса си, носителят е насърчен да изследва други начини на удоволствие. Това също така му помага да се фокусира върху възбудата на партньора си и общият им оргазъм, което може да повиши интимността.

Като държите пениса под ъгъл надолу, ерекцията става трудно достижима и практически невъзможна. Често изработени от неръждаема стомана или пластмаса, тези секс аксесоари могат да бъдат напълно затворени за по-екстремна употреба или вентилирани за повече хигиена. Те са създадени така, че да бъдат удобни, но достатъчно ограничителни, за да предотвратят пълен достъп до гениталната област, което е адски възбуждащо. Но… Дръжте ключа под ръка!