Не забравяй да разгледаш нашите промоции! Виж промоциите!
Забрави да завършиш поръчката си, направи го тук: Към количката

Практическите аспекти на разчупването на рутината

Най-общо казано пегингът (Pegging) е сексуалният акт, в който жената и мъжът сменят ролите си и жената прониква в партньора си посредством използването на пенис колан (Strap-on). Обръщаме ви внимание, че ако жената използва подобен колан върху друга жена, това не е пенинг.

Не е тайна, че аналната игра при мъжете може да бъде изключително приятна. Т. нар. „мъжка G-точка“ е именно простатата, която се намира на около 2-3 сантиметра във вътрешността на ануса. Стимулирането на това свръхчувствително място, било то с пръст, вибратор или масаж, може да доведе до интензивни удоволствия и експлозивни кулминации - така че не го пропускайте!

Процеса като цяло е изключително интимно изживяване, което позволява на жената да приеме ролята на „дарител“, въвеждайки по този начин една нова и вълнуваща динамика в сексуалния Ви живот.

Разбира се, всичко свързано с мъжете и аналната игра предизвиква онзи Его въпрос – „Това не ме ли прави по-малко мъж, респективно гей?“ Отговорът? - Не. Вярвате или не, вашата сексуална ориентация не се определя от Вашия избор да изследвате тялото си. Въпреки това, пенингът е нещо, което трябва да се обсъди предварително, а не в хода на любовната игра.

Така че, ако сте се решили да разчупите рутината, възползвайте се от този тип секс играчки и не забравяйте задължителните за целта лубриканти!