Секси вибрации по всяко време

Със сигурност няма нищо лошо в опаковка шоколад скътан в чантата ви, просто за всеки случай. В ежедневието често ни се прияжда нещо сладичко на най-необичайни места, в най-необичайно време.

Сега нека сравним нуждата ни от сладко с нуждата ни от секс… Почти съвпадат като удоволствие, нали? В такъв случай защо да не комплектоваме най-необходимите ни секс аксесоари – просто за всеки случай.

Сексът и оргазмите са много повече от бонус на фона на стресовия начин на живот. Те са важни за здравето. Докато се изкачвате по стълбицата на екстаза, мозъкът освобождава окситоцин, наречен не случайно "хормон на любовта", който ни наводнява с чувство на спокойствие и щастие. Изследванията показват, че оргазмите могат да успокоят безпокойството и да доведат до релакс на всички нервни окончания и мускули. (Смята се също, че стимулират и еластичността на кожата!!!).

Така че определено трябва да се съсредоточим върху това да подсигурим средство за повдигане нивата на окситоцина, не само в спалнята. Предлагаме ви да подберете устойчиви презервативи и набор от дискретни секс играчки, които да стоят в чантата ви, в случай на необходимост ;-)