Според мъжете тези 5 неща разграничават обикновения секс от страхотния

Хората обичат да казват: "Сексът е като пицата. Дори и да не е перфектен, пак е добре." Въпросът обаче е: обикновеният секс винаги ли е опция... Факт е, че има някои неща, които просто го правят много по-добър. И ние трябва да ги приложим към себе си.

1. На първо място стои химията. Всъщност истината е, че тя е може би най-важният аспект на страхотния секс. Сексът без химия е като да ядеш парче бял хляб за обяд: просто го правиш, за да наситиш физиологичния си глад, но деянието не е точно приятно.

2. Опитайте да не се чувствате неловко с партньорът си. Това става, когато оставиш нещата да се случват, без реално да предявяваш претенциите си. Няма нищо кофти в това да кажете какво ви се иска или не ви се иска. Ако се чувствате по-удобно в секс преживяване с лубриканти и презервативи, поискайте си го.

3. Акцент при страхотния секс е, когато и двамата партньори са еднакво удовлетворени. Когато и двамата участници в акта са ентусиазирани да си доставят взаимно удоволствие, това само по себе си е предпоставка за страхотен секс, независимо от вашата техника или опит.

4. Откриване на нещо ново. Това няма да се случи всеки път, когато правите секс, но когато откриете нещо ново, което и двамата намирате за удовлетворяващо - това е страхотен секс. Независимо дали го опитвате заедно или партньорът ви го е изтренирал самосиндикално, а след това го предлага като част от любовната ви прелюдия.

5. Сурово животинско желание. Това е видът секс показван в порно филмите, където всичко е фотогенично и красиво. Бъдете наясно, че в действителност това не е точно така и нека то не ви смущава. Страхотния секс се разграничава от обикновения именно с понякога екстравагантните хрумки за секс стимулация.