Всичко, което трябва да знаете за пенис коланите

Играта с пенис колани започва да бъде все по-предпочитана сред потребителите на секс играчки. Използването им е в сила, без значение от какъв пол сте и каква е вашата ориентация.

Според изследователите на секс удоволствия, този садо мазо артикул може да ви накара да се почувствате силни и контролиращи, тъй като именно вие сте човекът, който извършва проникването по време на секс (това се отнася за дамите). И е вярно! Има нещо адски секси в илюзионното чувство да притежаваш пенис, когато всъщност си нямаш такъв…

Просто е - носенето на колан Strap-on може да ви накара да се почувствате като съвсем нов човек. Като интимно преживяване с интензивен оргазъм, пък, това може да е най-доброто сексуално начинание, което някога сте опитвали.

Има някои основни правила при избора на пенис колан. На първо и най-важно място – купете си правилният размер. Същото е както при избора на вибратор, започнете с нещо по-малко и деликатно, и постепенно увеличавайте размерите и функциите. Друго важно нещо е самият ремък. В магазините за възрастни и онлайн секс сайтове има пъстра палитра от видове и „кройки“, така че намерете това, което ще ви е най-удобно.

Втората стъпка е да се подготвите за самото изживяване. Използването на лубриканти е меко казано задължително, особено що се отнася до анално проникване.

Друг съвет: Ако сте във връзка с мъж и сте преминали на това ниво, не купувайте нещо твърде фалическо. Всичко зависи от вашата мярка за комфорт, разбира се, но ви препоръчваме да се придържате към вибратори, които изглеждат като секс играчки, а не пениси, за да не тласнете партньора си към затваряне на сексуалната си идентичност.

И не на последно място – почистете артикула добре преди и след употреба!

Тъй като тези играчки влизат в контакт с… вас, внимателното избърсване с антибактериален сапун и топла вода е изключително важно - за предотвратяване на инфекции. Ако каишката позволява, може да я перете в пералнята (винаги четете листовката с упътване!), а в случай, че сте се спрели на кожени ремъци, просто почистете с малко сапун и вода.

И така – затегнете коланите!