Не забравяй да разгледаш нашите промоции! Виж промоциите!
Забрави да завършиш поръчката си, направи го тук: Към количката

Секс играчки, които изобщо няма да натежат на бюджета ни?

Впускането в Света на секс играчките може да бъде финансово непоносимо…

Има толкова много - от вибратори до пенис пръстени и още, и още, и всъщност е трудно да се разбере от къде да се започне, особено ако сте със свит бюджет.

Когато става въпрос за секс играчки, обаче, трябва да държите на сигурността, на качеството, на това съответния артикул да бъде изработен от безопасни за тялото материали, което от своя страна повишава себестойността на продукта.

И все пак…

Може да заложите на комбинация от чифт секси дантелено бельо с дискретен вибратор с дистанционно управление. В покупката на бельо винаги има бюджетен потенциал, който може да добавите към секс артикула и така да си направите прекрасен подарък – както за самочувствието, така и да тялото си. Въпросната покупка ще запази нещата в сексуалния ви живот живи, а когато изпробвате вибратора на публично място, това ще бъде секси тайна, за която никой не знае, освен вие двамата, с партньорът ви. Сами пребройте ползите!

Закупуването на вибриращ пенис пръстен също е напълно по възможностите инвестиция, от която ще получите удоволствие и двамата. Така спестявате от две отделни играчки, например.

Начален BDSM комплект от белезници, маска и камшик е асортимент, който е достатъчно забавен. Ако някога сте фантазирали за ролева игра с наченки на робство, има някои супер достъпни комплекти, с които да получите комбинация от удоволствия!

Всяка от тези играчки ще се отплати под формата на удоволствието, което ще получите за нула време, така че дарете на партньора си подаръка, който ще продължава да дава: оргазми.