Не забравяй да разгледаш нашите промоции! Виж промоциите!
Забрави да завършиш поръчката си, направи го тук: Към количката

Заменете антидепресантите със ... секс играчки

Хубаво е, когато се радвате на необременяван от нищо оргазъм. Просто спускате ръката си на юг и… Voilà!

Но в живота на всеки има периоди на тревожност и депресия, поради което започва да приема медикаменти, от които – в последствие - внезапно мастурбацията и оргазъмът преминават от бърза до не чак толкова лесна (и приятна) работа. В такива случаи или се отказваш от това удоволствие, или прибягваш до тежката артилерия като визуални помощни средства (порно). Но това е само повърхностно решение на проблема.

Преди да влезем в подробности, което в крайна сметка може да спаси оргазмът ви, е важно да отбележим, че - както всеки здравен специалист ще ви каже - няма два органа, които са едни и същи. Това, което работи при едни, може да не работи при други и обратното. Което е добре! Според Исабел Грег, медицинска сестра в Bellevue Hospital Center в Ню Йорк, има много причини, поради които жените могат да претърпят загуба на сексуално желание или оргазъм (понякога се нарича аноргазмия).

Ако сте сигурни, че секс промените, които са настъпили у вас са причинени от вашите антидепресанти, има напълно логична медицинска причина за това. При по-високи нива на серотонин - това, което SSRIs и SNRIs правят е да поддържат серотонина в мозъка и нервната система по-дълго, повишавайки емоционалната регулация – сексуалният апетит намалява. Тези медикаменти оказват влияние също и върху допамина и окситоцина, два невротрансмитера, жизненоважни в емоционалните преживявания, като влюбване, майчинство, сексуално удоволствие или желание.

Не всички причини за ниско сексуално желание или аноргазмия са свързани с антидепресантите. Повечето жени, които се оплакват от намалено либидо са подложени на някакъв жизнен стрес, независимо дали това са финансови затруднения, проблеми с партньора, семейна драма, натоварен работен график или психическо заболяване.

Първата стъпка към оздравителния процес на изгубеното „О“ е обмислянето на всичките възможности - а чрез това визираме закупуването на секс играчки. Защо пък не?! Експериментирайте! Вашите сексуални нужди могат да варират през целия Ви живот и нещо, което е работило миналата година може да не е това, от което се нуждаете сега. Използвайте тази възможност, за да опитате нови неща, за да видите какво работи за вас Сега.

Така че помнете, няма никакъв недостиг на възможности за намиране на липсващия оргазъм. Независимо дали става въпрос за инвестиране в секс играчка или две, - за "експериментални" цели - или просто за дълбок релакс във ваната, има много начини да започнете да виждате звезди отново и то скоро.