Не забравяй да разгледаш нашите промоции! Виж промоциите!
Забрави да завършиш поръчката си, направи го тук: Към количката

Пошляпването... като секси игра

Иска ви се да преметнете партньорът си през коляно и да го нашляпате? Любопитно ви е какво усещане ще ви дари да го напляскате, ей така за забавление и удоволствие? Не сте единствени!

Пляскането е популярна секс стимулация, що се отнася до последователите на BDSM и по-хард секс играчки. Играта е безопасна… и все още малко табу…, и чувството, което дарява всъщност е доста страхотно. Плюс това, ако сте този, който пошляпва, това е повече от добро извинение да се взирате в задника на партньора си. А кой не би искал това?

Ако сте готови да го изпробвате? Започнете с тези съвети:

Съсредоточете „ударите“ си върху сладкото място

Под „сладкото място“ ентусиастите визират долната част на дупето, точно над бедрата. Натиска на това място стимулира същите нерви, които се стимулират и по време на секс с проникване. По-интензивното пляскане стимулира кожата и мускулите и превръщат действието в невероятна любовна игра.

Внимание: „удрянето“ на долната част на гърба или опашката може да причини действителна вреда.

Първо се отпуснете

Тъй като мозъкът е хладнокръвен орган, трябва да направи разлика между „Ауч!“ и възбуденото „Ох…!“. Ето защо преди да започнете с пляскането, се отпуснете. За целта може дори да използвате вибратор или масажор, докато не се потопите напълно в секси изживяването.

Разклати го!

Пошляпването не е барабанно соло! Разклатете интензивността на вашите „удари“ и добавете леко докосване и гъделичкане. Вижте как партньорът ви реагира на различни видове допир и коригирайте съответното.

Вземете си садо мазо секс играчка

Когато партньорът ви е достатъчно възбуден и се чувства готов да премине на следващото ниво, вземете си набор от садо мазо аксесоари за още по-интензивни усещания.