Не забравяй да разгледаш нашите промоции! Виж промоциите!
Забрави да завършиш поръчката си, направи го тук: Към количката

Лятото свърши - дайте воля на есенните секс уикенди

Това че лятото свърши, не е повод за тъга. В смисъл… с края на лятото не идва краят на секс забавленията.

На практика вие все още разполагате с арсенал от ситуации и инструменти, от които се нуждаете за уикенд у дома, който да замести напълно удоволствието от летните лудории.

# 1 Какво да правите?

Ами правете това, което обичате! Идете на спа, поглезете се с масаж, разгледайте някой музей или просто се отпуснете у дома, отворете прозореца, останете по еротично бельо и правете нещо … сладко.

Всъщност, може да останете и по пижама, стига това да ви кара да се чувствате привлекателни и секси. Вкарайте и бутилка вино с любима секс играчка, за стимулиране през целия следобед…

# 2 На какви играчки да заложите?

Вашият надежден вибратор винаги ще бъде до вас, разбира се, но защо не използвате есенния уикенд, за да опитате нещо ново! Открийте всички начини, по които вибрациите на иновативните вибро яйца могат да работят за вас, опитайте всяка позиция от секс наръчника, предизвикайте себе си да използвате Б.Д.С.М. комплект за един уикенд.

# 3 Какво да похапвате между сесиите?

Плодовата салата е лесна за приготвяне и няма да ви задържи задълго в кухнята. Напълнете я с афродизиаци като нар (за повишаване на гениталната чувствителност), банани (които осигуряват калиево-мускулна сила, интензифицираща оргазмите) и диня (подобряваща циркулацията). Завършете с малко ванилов сладолед. Въпреки репутацията си ванилията помага за стимулиране на нервите, правейки удоволствието от секса по-приятно.

# 4 Нещо за фон?

Заложете на класическа любовна история или просто изберете забавен филм с порно елементи. Защо не и стимулираща музика… Възможностите са безкрайни!