Не забравяй да разгледаш нашите промоции! Виж промоциите!
Забрави да завършиш поръчката си, направи го тук: Към количката

3 начина да го доведете до оргазъм, само с ръка

Повечето мъже са скептични към такива ласки (в края на краищата, те самите могат да се самонасладят по всяко време на деня с или без мастурбатори).

Мъжете наивно вярват, че в тази сфера, жените не могат да ги изненадат с нищо. Но: изненада!!!

И така, какво трябва да усвои една жена, за да доведе любимия си до оргазъм само и единствено с ръка?

Техника номер 1: "Тунел на любовта". Намажете ръцете си с предпочитания от вас любрикант, сгънете дланите си, завъртете върха на пръстите си. Сега, леко отворете китките. Това ще бъде нещо като тунел, образуван от вашите длани. Потопете пениса му в този тунел и започнете леко да го масажирате, с вълнообразни движения: от китка до китка, от длан до длан, от върха на пръстите до върха на пръстите. Това ще бъде много необичайно и в същото време многостранно стимулиране.

Техника номер 2: "Полиране". Нежно притиснете пръстите си в пениса му и започнете да ги спускате от върха към основата. Веднага щом едната ръка завърши, незабавно вземете пениса с другата си ръка, сгъната в същата позиция. Опитайте се да осигурите непрекъснато и плавно движение. Помнете смазката (за тази техника можете да изберете и масажно олио).

Техника номер 3: "Завинтване на крушка". Стиснете основата на пениса с ръката си и я прокарайте леко с движение нагоре. Когато стигнете до главата, леко усукайте длан, сякаш завивате крушка. Веднага щом една ръка поеме своя път, незабавно вземете пениса с другата ръка и повторете упражнението.

Друг "ръчен" бонус е, че това е идеалната ситуация, в която може да се отдаде почит на тестисите, перинеума и ануса. Обикновено тези ерогенни зони остават без внимание. А те също трябва да бъдат стимулирани в любовната игра.

Успех!