Не забравяй да разгледаш нашите промоции! Виж промоциите!
Забрави да завършиш поръчката си, направи го тук: Към количката

Сексът и .. Ботоксът

Ботоксът има една доста изненадваща полза и то не само за бръчките по кожата.

Ботоксът се използва най-често в борбата срещу отпуснатостта на тялото ни, но всъщност има много приложения, за които хората не знаят. Например, една или две дози от веществото, инжектирани на определените места прекратяват проблемите с изпотяването, помагат на онези, които се напишкват при кихане да не се напишкват при кихане, а сега, лекарите са открили и още една употреба на ботокса, която ще помогнете на приблизително 30% от мъжете по света, които страдат от преждевременна еякулация, да продължат сексуалния акт много по-дълго.

В едно скорошно проучване, публикувано в „Journal of Sexual Medicine“, стана ясно, че временно парализирайки един от главните мускули, необходими за еякулацията, а именно мускулът булбосфония, който се намира в повърхността на перинеума, се получава ефективно забавяне на еякулацията по време на секс.

В проучването, в мускулите на 33 плъха са инжектирани 5 единици ботокс, пълна доза ботокс или физиологичен разтвор, и резултатите показват, че плъховете, които са получили пълната доза, са отложили еякулацията си със средно 10 минути, докато плъховете, които са получили само физиологичен разтвор, са достигнали до еякулиране след 6.5 минути, а плъховете, които са били инжектирани с половин единица ботокс еякулират след 8.5 минути, потвърждавайки хипотезата, че Ботоксът наистина кара мъжките представители да продължат по-дълго.

По време и след изследването, учените не са наблюдавали никакви нежелани странични ефекти от ботокса, което означава, че един ден новото лечение може да бъде действително приложено. Всъщност от clinicaltrials.gov набират участници за човешки аспект на проучването, но на практика колко са мъжете, които биха отдали своята мъжественост - доброволно - на иглата?

Това не е първият път, когато Ботоксът се оказа полезен в сексуално отношение, тъй като проучванията вече са доказали, че доза от веществото инжектирана в мускулите на вагиналната стена, е ефективно лечение срещу вагинизма, което се случва, когато мускулите на женските вагини се свиват неволно, правейки половия акт с проникване болезнен, и в общи линии невъзможен.

Така че: Да живее Ботоксът!