Не забравяй да разгледаш нашите промоции! Виж промоциите!
Забрави да завършиш поръчката си, направи го тук: Към количката

Кой прави повече секс, интровертите или екстровертите?

Това е битката на `вертите!

Всеизвестен факт е, че екстровертите са много различни от интровертите, по същество във всеки възможен начин. Екстровертите са "хора", които обичат да изпъкват със своите силни и интензивни социални контакти. Интровертите, от друга страна, искат да се усамотят и да имат повече време за себе си. Както казахме, съвсем различни са. Но замисляли ли сте се някога за разликите в техните сексуални навици?

Ако да, ето информацията, която сте чакали. Кой от `вертите прави повече секс: интровертите или екстровертите?

Просто казано, екстровертите се отдават на повече секс стимулации, отколкото интровертите.

В проведено проучване, експерти от Западна Германия разкриват, че средно екстровертните мъже правят секс по 5,5 пъти месечно, в сравнение само с интровертните мъже, при които това се случва едва 3 пъти месечно. По същия начин екстровертните жени правели секс повече, отколкото мъжете, средно 7,5 пъти на месец, а интровертните дами съответно 3,1 пъти месечно.

Още преди това изследване, психологът Ханс Юрген Ейсенк пише в своята книга "Секс и личност" от 1976 г., че екстровертите не само правят повече секс, отколкото интровертите, но също така експериментират с повече позиции, секс артикули и с повече хора. Те също са по-склонни да изневеряват, но това е генетично, така че не можете да ги обвинявате, ако го направят.

Въпреки разликите в това колко пъти и с колко хора правят секс, и двете групи `верти са по същество еднакво звездни в леглото. Анализът на 149 отговора на проучване на Бренда Ноулс показа, че на въпроса: "Най-прекрасният секс, който някога сте имали, е с ..." 25,83% са посочили: с екстроверт, 29,53% - с интроверт, а 28,19% са имали невероятен секс и с двата типа хора. Останалите 17.45% са тъжните, нещастни хора, които твърдят, че "никога не са имали запомнящ се секс".

Интровертна или екстровертна личност, вие сте добри в леглото по един и същ начин, и това е всичко, което има значение.