Не забравяй да разгледаш нашите промоции! Виж промоциите!
Забрави да завършиш поръчката си, направи го тук: Към количката

Умопомрачителните секс кукли, с които бъдещето ще ни срещне

"Това ще бъде едно невероятно ново преживяване, което никой, до сега, не е имал."

Неминуемо е, настоящите секс кукли ще претърпят иновация и ще се превърнат в една доста извратена прищявка – секс робот.

Въпреки че учените непрекъснато предупреждават, че секс роботите са нещо лошо и определено ще сложат край на човечеството, и какво ли още не, просто, за да не се предаваме и да не желаем да правим секс с пластмасови, безжизнени тела… Но… Светът търпи промени. Светът се развива. А с това и желанията.

На почетната стълбица на секс играчките се възкачиха умопомрачителните адаптивни японски секс кукли, които са не само сексуално способни роботи, но и са с лика на Скарлет Йохансон. Прототипите възлизат на над $ 10,000. Ако пък желанието ви надхвърля това, то може да спрете вниманието си на киборгите за $ 15,000, които имат топла и настръхваща кожа, и притежават способността да се самоовлажняват. Т. е. да се потят. Страховито?... Не, това е много страховито!

И тук следва да споменем Daily Mail, които вярват, че секса с робот ще бъде повече от умопомрачителен и дори ще може да научи човечеството да бъде по-добро в леглото. Ако смятате, че това е глупост и че никога няма да научите нищо ново от робот, нека ви напомним, че компютърът и телефонът ви са роботи, и те Ви учат на всичко.

Както и да е ... Освен факта, че секс роботите стават все по-реалистични, Мат МакКмълен, главен изпълнителен директор на RealDoll, базиран в Сан Франциско, производител на секс играчки, наскоро стартира проект за създаване на ново поколение секс роботи, които ще имат адаптивни личности и ще могат да шепнат сладки неща на техните собственици, както и да ги забавлявате с шеги и други неща.

Е... Какво се получава? Точно когато си помислил, че можеш да избягаш от емоционалната връзка, която идва със съня след секс с действително човешко същество, тези „глупави“ инженери се втурват напред и създават секс роботи, които могат да ви разкажат чудесни шеги и пасивно-агресивно да ви попитат коя е тази кучка в Instagram?!

"Това ще бъде невероятно ново преживяване, което никой, до сега, не е имал", казва МакКмълен. "Опитваме се да създадем желание у човека да прави секс извън физическото. Да се почувства привлечен от неодушевен предмет, който обаче е забавен и има същите интереси като него."

"Всъщност да разговаряте със секс роботът си, само по себе си е страхотно", добавя той и очевидно забравя, че Сири и Кортана съществуват и че наистина не е нужно да говорим със секс роботи, за да направим света още по-объркан отколкото е.