Не забравяй да разгледаш нашите промоции! Виж промоциите!
Забрави да завършиш поръчката си, направи го тук: Към количката

В Харвард се проведе обучение на тема „Анален секс 101“ - Защото образованието е важно!

„Става въпрос за практика, практика и пак практика...“

Харвардския университет, един от осемте престижни университета, до неотдавна бе домакин на годишния семинар "Седмица на секса", в който едни от най-умните студенти в света участваха в новаторска програма, насърчаваща цялостното разбиране на пола и сексуалността.

Готино! Като се има в предвид, че другите училища просто слагат презервативи с инструкции в училищните тоалетни.

Като част от „Седмицата на секса“, Харвард беше домакин и на доста информативен учебен клас, в който на младите възпитаници беше преподаден урок наречен "Какво, как и кога: Анален секс 101".

"Става въпрос за практика, практика и отново практика", завършва речта на почетния лектор, насърчаващ студентите да станат ерудирани учени в науката чрез многократна реализация на наученото, ако се сещате какво се има предвид.

В крайна сметка на студентите били преподадени основни аспекти за начина, по който трябва да се случи един анален секс (било то физически или посредством секс играчки), за методите и предпазните средства, които трябва да се вземат. Защото, каквото и да си говорим, това е сексуална тема, за която много хора са любопитни и заинтересовани, но не се ангажират с дори начално ниво на познание. Правейки нещата погрешно, аналния секс може да доведе до големи проблеми: от болка и дискомфорт до полово предавани инфекции.

Аналната игра не е като да изпиеш чаша чай, но е много по-разпространена, отколкото много хора осъзнават, а екипът, който продуцира „Седмица на секса“, иска хората да знаят достатъчно за аналната игра, за да решат дали да опитат и ако да, да бъдат достатъчно информирани, за да премине всичко безопасно.